Maalesef Apple ın kendi şarj aletlerine bakmanı öneririm. Apple bu konuda sıkıntı yapıyor diğer markalar oluncaapple watch series 6 kablosuz şarj aleti öneririmisiniz başka markaların ürünleri varmı ?
kablosuzmu önerirsinz kabolumu değermi farka ?Maalesef Apple ın kendi şarj aletlerine bakmanı öneririm. Apple bu konuda sıkıntı yapıyor diğer markalar olunca
Iphone 12 vb. kullanıyorsanız Kablosuz fakat sadece saat için kablolu yeterlikablosuzmu önerirsinz kabolumu değermi farka ?
12 pro max kullanıyorum kablosuz önerirmsnz ?Iphone 12 vb. kullanıyorsanız Kablosuz fakat sadece saat için kablolu yeterli
Ben 12 pro ve apple watch 6 alacağım bir kaç hafta sonra. Kablosuz şarj çok da önemli değil benim için. Onun yerine Airpods pro alacağım. Kesinlikle almak gerekiyor denilecek bir ürün değil. Fakat istiyorsanız alabilirsiniz.12 pro max kullanıyorum kablosuz önerirmsnz ?
apple saatlerde kendi kablosuz şarjı gelmiyormuydu yaw? benimde seri 3 var kablosuz şarjı varapple watch series 6 kablosuz şarj aleti öneririmisiniz başka markaların ürünleri varmı ?
geliyorda ben ekstra iş yerimde kullnacağımapple saatlerde kendi kablosuz şarjı gelmiyormuydu yaw? benimde seri 3 var kablosuz şarjı var