Apple watch series 9 45mm alınır mı?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,690
Apple ekosistemi kullanıcısıyım , sarı sitede az kullanılmış 8 ay garantili 3 hediye kordonlu olarak 9 bine anlaştık birisiyle pg ile alınca 6 taksit yapacağım 10k ya gelecek bana ayda 1.6k gibi bir fiyata alacağım.Sizce değer mi kullanışlı mı ?

Sıfırı zaten 10.600 TL

Edit: Yenilenmiş cihaz fiyatıymış

Son düzenleme:
Sıfırı zaten 10.600 TL
Nasıl yani ben bulamadım ama kırmızı olan vardı 12500'e sadece.Link varsa paylaşabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol'da 'Yenilio' satıcısı satıyor şuan onu gördüm ama sıfır mıdır acaba satıcının adı şüphelendirdi beni.

Nasıl yani ben bulamadım ama kırmızı olan vardı 12500'e sadece.Link varsa paylaşabilir misin?

Trendyol'da 'Yenilio' satıcısı satıyor şuan onu gördüm ama sıfır mıdır acaba satıcının adı şüphelendirdi beni.
Yenilenmiş apple ürünleri satıyorlarmış benim saati alacağım kişi de easycep'te 8k fiyat veriyorlar demişti muhtemelen bu tarz bir satıcı o yüzden sıfır sayılmaz pek.

Son düzenleme:

Yenilenmiş apple ürünleri satıyorlarmış benim saati alacağım kişi de easycep'te 8k fiyat veriyorlar demişti muhtemelen bu tarz bir satıcı o yüzden sıfır sayılmaz pek.
10.699 TL

10.699 TL

Hocam foruma düşünme emojisi ekleseniz ya iyi olmaz mı? Bu satıcının 1 yorumu var sadece.
Apple ekosistemi kullanıcısıyım , sarı sitede az kullanılmış 8 ay garantili 3 hediye kordonlu olarak 9 bine anlaştık birisiyle pg ile alınca 6 taksit yapacağım 10k ya gelecek bana ayda 1.6k gibi bir fiyata alacağım.Sizce değer mi kullanışlı mı ?
Kullanış kısmına gelirsek gereksiz bir şey. Ancak hayatınızı kolaylaştırıyor. Benim ihtiyacımı gören özellikleri vardı ondan aldım. Uyku takibi, EKG(babam kalp hastası), arama cevaplayabilme(telefonumu yanımda taşımaktan nefret ederim, bisiklet sürerken araba sürerken kolayca araba cevaplayabilme. Vs.

Bir de ben 41mm almıştım. Bileğinizin boyutuna göre almanız gerekiyor. Bu ürün tam sana göre! Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor! https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare

10.699 TL

DUUUURRRRRRRR
Bu satıcı yenilenmiş Apple ürünleri satıyormuş.

Bu şartlarda konu sahibinin konuda belirttiği durumlara göre 9K olan ürünü almak mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,140
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri