Neler Yeni

Apple'a nasıl dava açabilirim ?

louis bloom

80+ Silver
iphone 15 kullanıyorum benim face id imi kardeşim açabiliyor. eski telefonum iphone 11 de de kardeşim açabiliyordu face id imi. sonra kardeşimin iphone 13 une kendi face idimi yapıp kardeşiminkini kaldırdık kardeşim yine açabiliyor. bariz güvenlik açığı bu elemanlara dava mava açamaz mıyız :D not - ikiz değiliz aramızda 6 yaş var kardeşim ile ve ebnce benzemiyoruz ki zaten onun face idisini ben açamıyorum ama o benim face idimi açabiliyor 3 farklı telde de onun yüzü ile açıldı

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ahmet
iphone 15 kullanıyorum benim face id imi kardeşim açabiliyor. eski telefonum iphone 11 de de kardeşim açabiliyordu face id imi. sonra kardeşimin iphone 13 une kendi face idimi yapıp kardeşiminkini kaldırdık kardeşim yine açabiliyor. bariz güvenlik açığı bu elemanlara dava mava açamaz mıyız :D
hocam kardeşinizle bire birsiniz galiba:ROFLMAO:

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ali
iphone 15 kullanıyorum benim face id imi kardeşim açabiliyor. eski telefonum iphone 11 de de kardeşim açabiliyordu face id imi. sonra kardeşimin iphone 13 une kendi face idimi yapıp kardeşiminkini kaldırdık kardeşim yine açabiliyor. bariz güvenlik açığı bu elemanlara dava mava açamaz mıyız :D
Kardeşin hileli falan mı yoksa ikiz misiniz (teknik olarak bu da hile(

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İkizmisniz peki ?

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bence benzemiyoruz aramızda 6 yaş var o 17 ben 23 ama sadece akrdeşimde açılıyor. örneğin o sadece face id yaparsa ben açamıyorum ama o benim face id imi açabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır aramızda 6 yaş var
:):)

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Emre
Dün ablam ile kardeşim de yaşadın benzemiyorlar ve aralarında hem yaş hem kilo farkı da var ama açılıyor 😂

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bariz güvenlik ihlali değil mi bu bence dava açma hakkımın olması lazım tüm iphonelarda aynı neredeyse 11/13/15 de denedim aynı, hatta yarın arkadşaın 14 pro max de de deneyeceğim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Görkem çetinkaya
bariz güvenlik ihlali değil mi bu bence dava açma hakkımın olması lazım tüm iphonelarda aynı neredeyse 11/13/15 de denedim aynı, hatta yarın arkadşaın 14 pro max de de deneyeceğim
SAmsung da fln da denesenise s23 de fln min

_Emir

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Emir
Telgraf yolla!

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Göksel
Bence kardeşin bişeyler çeviriyor arkadan

Gizli gizli

Aykut D.

80+ Gold
Android cihazdada denermisin ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,613
İsim
Sarp Yılmaz
iphone 15 kullanıyorum benim face id imi kardeşim açabiliyor. eski telefonum iphone 11 de de kardeşim açabiliyordu face id imi. sonra kardeşimin iphone 13 une kendi face idimi yapıp kardeşiminkini kaldırdık kardeşim yine açabiliyor. bariz güvenlik açığı bu elemanlara dava mava açamaz mıyız :D not - ikiz değiliz aramızda 6 yaş var kardeşim ile ve ebnce benzemiyoruz ki zaten onun face idisini ben açamıyorum ama o benim face idimi açabiliyor 3 farklı telde de onun yüzü ile açıldı
Zamanında bu tarz hatalar olmuştu fakat çok fazla kullanıcı şikayeti oluyordu ve bariz bir açık vardı Apple'da 1 haftaya kalmaz güncelleme ile düzeltiyordu şu anda Face ID tarafından yıllardır böyle bir hatta yok bence ikiniz birbirinizin aynısısınız :D
Şaka bir yana Destek uygulaması üzerinde seçenekler mevcuttu bu konuyla ilgili diye hatırlıyorum.

Şu aşağıda verdiğim siteden Apple'a yaşadığınız durumu rapor edebilirsiniz inceleme sonucu bir hata çıkarsa bildirirler size.
Şu anda bu dediğiniz doğruysa yeni İOS'te bir güvenlik açığı oluşmuş demek oluyor eğer dünya çapında bu sorunu yaşayan insanlar bildirirse güvenlik güncellemesi yayınlarlar.
Face ID sıfırlayıp yeniden kurmayı deneyin bir de açık değilse dikkat seçeneğini aktif edin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,977
Üyeler
166,665
Son üye
COUNTER STRİKE
Top Bottom