louis bloom
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
face id sıfırlama ile ilgisi yok 3 farklı model iphone da aynı problem var. kardeşim ile aramızda 6 yaş var ve birbirimize benzediğimiz düşünmüyorum iphone 11 (2 farklı), iphone 14 pro max , iphone 15 plus bu 3 farklı model 4 telefonda da benim face id imi kardeşim açabiliyor. ama kardeşimin face id sini ben açamıyorum. ayriyeten bu rahatsız edici bi durum tam olarak şu an face id i güvenilir mi gram anlamadım çocuk bana benzese dahi böyle bir şey olamaz günümüz teknolojisindeZamanında bu tarz hatalar olmuştu fakat çok fazla kullanıcı şikayeti oluyordu ve bariz bir açık vardı Apple'da 1 haftaya kalmaz güncelleme ile düzeltiyordu şu anda Face ID tarafından yıllardır böyle bir hatta yok bence ikiniz birbirinizin aynısısınız
Şaka bir yana Destek uygulaması üzerinde seçenekler mevcuttu bu konuyla ilgili diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu aşağıda verdiğim siteden Apple'a yaşadığınız durumu rapor edebilirsiniz inceleme sonucu bir hata çıkarsa bildirirler size.
Şu anda bu dediğiniz doğruysa yeni İOS'te bir güvenlik açığı oluşmuş demek oluyor eğer dünya çapında bu sorunu yaşayan insanlar bildirirse güvenlik güncellemesi yayınlarlar.
Face ID sıfırlayıp yeniden kurmayı deneyin bir de açık değilse dikkat seçeneğini aktif edin.
Apple Security Research
Hear about the latest advances in Apple security from our engineering teams, send us your own research, and work directly with us to be recognized and rewarded for helping keep our users safe.security.apple.com