Neler Yeni

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Selam herkese.

Öncelikle geçmişte bazı konular açtım bilgisayarımın reset atmasıyla ilgili bir çok kişi bana psu almamı tavsiye etti ve gerekli testleri yaptıktan sonra psu almaya karar verdim. N11 üzerinden "Aptek Teknoloji" mağazasından "Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze" ürününü satın aldım linki aşağıya bırakacağım..

Ürünü satın aldığım ve gönderdikleri ürünün kutusunu açtığımda böyle sesler geliyordu;

Herneyse aldırış etmeden kasaya taktım gecenin bir yarısı 3-4 saat civarı oyun oynadım ve psu'dan gelen aniden ses ;

Bu firmayı araştırdım ve bazı müşterilere 0 ürün yerine 2.el ürün gönderdiklerini gördüm şikayet var gibi benzeri siteler de bir çok müşteri mağdur durumda.

Özet : Firmayı aradım ve ürünün böyle sıkıntılı olduğunu değişim olmasını istediğimi söyledim ve bana ürünü garantiye göndereceğiz yapacağımız bir şey yok dediler. Ama ürün geldiğin'de içinden çıkan sesler zaten belliydi herneyse resmen bana bozuk veya 2.el gönderip bana itelemeye çalıştılar şimdi teknik servisin 5-10 gün süreceğini söylüyorlar.

Siz siz olun böyle firmalardan alışveriş yapmayın.

"HAKKIMI HARAM EDİYORUM"
"UMARIM BENDEN ALDIKLARI PARA ÇOCUKLARININ KEFEN PARASI OLUR"

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sarah
Geçmiş olsun, ülkede satıcı denetimi zayıf olduğunu düşünüyorum. Bu tarz durumları avantaj olarak kullanıyorlar maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişi zaten tüketici haklarına gitmez ne kadar adam vazgeçerse o kadar iyi düşüncesinde olduklarından dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Hocam bana dedikleri şu teknoloji ürünlerin de kutu açıldımı garantiye gitmesi şart yapabileceğimiz bir şey yok diyip geçtiler. Kendilerine bir şey olmayacağından o kadar eminlerki umursamıyorlar bile.
Aksine kutusu açılsa bile ilk 14 gün net iade hakkın var. Telefon aldım aynısını yaşadım thh'ye giderim dedim sonrasında paramı yatırdılar geri.

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aksine kutusu açılsa bile ilk 14 gün net iade hakkın var. Telefon aldım aynısını yaşadım thh'ye giderim dedim sonrasında paramı yatırdılar geri.
Hocam Aptek teknoloji ile 30 dakika konuştum malesef bozuk plak gibi yapabileceğimiz hiç bir şey yok teknik servise gidecek dediler. Bende tekrar N11'i arayarak olayı anlattım ve onlarda bana teknik servise gitmesi gerekiyor yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

Aptek teknoloji'ye Tüketici Haklarına giderim dediğim halde umursamadılar gidebilirsiniz diyip yüzüme kapattılar telefonu.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Kutuyu açtığında üründen çıkan o sese aldırış etmeden nasıl bilgisayarına taktın. Asıl büyük hata orada.

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutuyu açtığında üründen çıkan o sese aldırış etmeden nasıl bilgisayarına taktın. Asıl büyük hata orada.
Çok haklısınız belki de bu konuda ufakta olsa şansım varmış tüm bileşenleri yakabilirdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Hocam Aptek teknoloji ile 30 dakika konuştum malesef bozuk plak gibi yapabileceğimiz hiç bir şey yok teknik servise gidecek dediler. Bende tekrar N11'i arayarak olayı anlattım ve onlarda bana teknik servise gitmesi gerekiyor yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

Aptek teknoloji'ye Tüketici Haklarına giderim dediğim halde umursamadılar gidebilirsiniz diyip yüzüme kapattılar telefonu.
Git ve ayriyeten kredi kartından aldıysan bankayı arayıp ödeme durdurması talep et. Ayriyeten banka da kıllık yaparsa direkt olarak bankaya gidip dilekçe ile durdurma talep et. Ardından THH ne gidip şikayet oluştur. Ve karar çıkana kadar cihaz elinde dursun ve faturanın fotokopisini çektir ek olarak THH ye sun. Banka dilekçeye rağmen durdurma yapmaz ise de adliyeden maddi ve manevi zarar tazmini için dava aç 2 taraftan da para alırsın. Uğraşmak istemiyorum deme direkt uğraş yoksa hep para kaybedersin.

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Git ve ayriyeten kredi kartından aldıysan bankayı arayıp ödeme durdurması talep et. Ayriyeten banka da kıllık yaparsa direkt olarak bankaya gidip dilekçe ile durdurma talep et. Ardından THH ne gidip şikayet oluştur. Ve karar çıkana kadar cihaz elinde dursun ve faturanın fotokopisini çektir ek olarak THH ye sun. Banka dilekçeye rağmen durdurma yapmaz ise de adliyeden maddi ve manevi zarar tazmini için dava aç 2 taraftan da para alırsın. Uğraşmak istemiyorum deme direkt uğraş yoksa hep para kaybedersin.
Siparişi çoktan kargoya verdim hocam yolda .s

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
Selam herkese.

Öncelikle geçmişte bazı konular açtım bilgisayarımın reset atmasıyla ilgili bir çok kişi bana psu almamı tavsiye etti ve gerekli testleri yaptıktan sonra psu almaya karar verdim. N11 üzerinden "Aptek Teknoloji" mağazasından "Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze" ürününü satın aldım linki aşağıya bırakacağım..

Ürünü satın aldığım ve gönderdikleri ürünün kutusunu açtığımda böyle sesler geliyordu;

Herneyse aldırış etmeden kasaya taktım gecenin bir yarısı 3-4 saat civarı oyun oynadım ve psu'dan gelen aniden ses ;

Bu firmayı araştırdım ve bazı müşterilere 0 ürün yerine 2.el ürün gönderdiklerini gördüm şikayet var gibi benzeri siteler de bir çok müşteri mağdur durumda.

Özet : Firmayı aradım ve ürünün böyle sıkıntılı olduğunu değişim olmasını istediğimi söyledim ve bana ürünü garantiye göndereceğiz yapacağımız bir şey yok dediler. Ama ürün geldiğin'de içinden çıkan sesler zaten belliydi herneyse resmen bana bozuk veya 2.el gönderip bana itelemeye çalıştılar şimdi teknik servisin 5-10 gün süreceğini söylüyorlar.

Siz siz olun böyle firmalardan alışveriş yapmayın.

"HAKKIMI HARAM EDİYORUM"
"UMARIM BENDEN ALDIKLARI PARA ÇOCUKLARININ KEFEN PARASI OLUR"
Bende itopyadan NZXT C550 +80 aldım kutusu açılmış CW li PSU göndermişlerdi.
1 Sene o kullandım CW li olmasına rağmen baya iyiydi voltaj düşmelerine gayet iyi dayandı.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
Hocam burada insanları enayi yerine koymaları çok zoruma gidiyor.
doğru hocam seninki daha kötüymüş benimkinin içinden CZZZZZ diye bir ses geliyordu 1 sene öyle kullandım.
öyle gelmemesi lazımdı aslında ama iteliyorlar işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,916
Üyeler
164,219
Son üye
erica
Top Bottom