Neler Yeni

Apu işlemci ile mining yapılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cebrail ERTUĞRUL
Merhaba değerli forum üyeleri. Ben bu aralar mining yapmaya merak saldım ama mining yaptığım sırada bileşen bulunamadı tarzında bir uyarıyla karşılaşıyorum. İşlemcim AMD Ryzen 5 3400G bu işlemcide vega 11 grafik birimi bulunuyor. Mining yapabilir miyim?

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Merhaba değerli forum üyeleri. Ben bu aralar mining yapmaya merak saldım ama mining yaptığım sırada bileşen bulunamadı tarzında bir uyarıyla karşılaşıyorum. İşlemcim AMD Ryzen 5 3400G bu işlemcide vega 11 grafik birimi bulunuyor. Mining yapabilir miyim?
tabikide hayır bilgisayarın açılmaz bile deneme öyle bir şey

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
CPU Mining zaten çok az kazandıran bir şey.
Diğer türlü de APU'nun Vega kartıyla mining yapamazsınız, 2GB VRAM'i oluyor Vega'ların.
Onu da sistemdeki bellekten çekiyor.

Excator23cm

80+ Gold
Ekran kartlarında artık neredeyse 4gb bile yetmiyor ayrıca cpu ile para kazanamazsın yapmanı tavsiye etmiiyorum.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Günümüz şartlarında mining için minimum 6gb Vram gerekiyor ve apu işlemciler ile mining tavsiye etmem. cpu mining ise az kazandırır hatta zamanınıza yazık diyebilirim. değmez

Phenoma

80+ Silver
Tabiii ki de hayır !!!!!! Sakın deneme !!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
HAFIZ MEHMET
yapamazsın ama diyelim yaptın bir şey kazanamazsın

Top Bottom