Hayır aksine daha iyi performans alırsınEvet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi ryzen3 2200g işemci düşünüyorum buna ekran kartı takarsam ne olur performans düşüklüğü veya herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
Sistemi aldın mı yoksa daha almadın mı?Rx 470 yada 570 düşünüyorum çok düşük bütçeli giriş seviyesi olacak
Ben de o yüzden sistemi yeni mi alacaksın diye sordum zaten çünkü konunun başında zaten sisteminin olduğunu ve RX570 takacağını varsayıyordumUla bi kişide demiyor, yeni sistem alacaksan neden apu işlemciyle ekran kartı kullanıyorsun.
Anlamadığın belli dostum GPU barındırıyor diye bu APU işlemcileri diğer işlemcilerden üstün veya daha iyi kılmaz.Bütçe çok kısıtlı o yüzden apu işlemciler diğer işlemcilere göre özellikleri daha iyi gözüküyor tabii hiç anlamam bu işlerden o yüzden sizlere soruyorum yani bütçeyi aşağı yukarı anladınız
Bütçen 3000 ve üzeriyse APU işlemci alma benceBütçe çok kısıtlı o yüzden apu işlemciler diğer işlemcilere göre özellikleri daha iyi gözüküyor tabii hiç anlamam bu işlerden o yüzden sizlere soruyorum yani bütçeyi aşağı yukarı anladınız