APU sistem için ekran kartı önerisi lazım.

hocam 5600G var, satmaya çalıştım ancak çok ölü teklifler aldım işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. işlemci değiştirirsem komple am5 geçerim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir etiketi olmalı:
1755772578586.webp

İllaki PSU'nun yanında veya kullanım kılavuzunda vardır.

aklımda 5050 var o tam bütçemde çünkü 300 civarı zorlayabiliri.
Yani 50$ için oraya düşülmez bence, yabancı kaynaklar da kartı çok eleştirdi ederi 200$ bunun 250$ çok diye. Fiyatı uygun buldum 200$ civarına alırım dersen al ama ona 250 vereceğine 300 ver 5060 al.

650w yeterli fakat bu psu sıkıntılı cybenetics raporunu bulamadım + tier liste v1 modeli E tier olarak gözüküyor.

çok iç açıcı değil 504w verebiliyor.
hocam ilk attığım link 550w olanlıkmış şimdi düzelttim. yani ne önerirsiniz ? ekran kartı dışında değişiklik şu anlık yapmayı düşünmüyorum.

Alıntıyı görüntüle
hocam bilgisayar yanımda değil tatildeyim şu an

Alıntıyı görüntüle
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-1265786096/detay şu ilanda var hocam

hocam ilk attığım link 550w olanlıkmış şimdi düzelttim. yani ne önerirsiniz ? ekran kartı dışında değişiklik şu anlık yapmayı düşünmüyorum.
600w verebiliyor 650w modeli kesinlikle yeterli olur fakat bu psuya çok güvenmenizi önermem.

600w verebiliyor 650w modeli kesinlikle yeterli olur fakat bu psuya çok güvenmenizi önermem.
o yüzden çok yüksek bir kart almak istemiyorum hocam :D kafamda 3060 var ama 9060xt nasıl bir kart ? sıkıntısı yoktur umarım.

o yüzden çok yüksek bir kart almak istemiyorum hocam :D kafamda 3060 var ama 9060xt nasıl bir kart ? sıkıntısı yoktur umarım.
güzel bir kart çok güç çekmiyor 500-450w bir psu ile bile çalıştırırsın.

amd olması korkutuyor beni :D fanboy olduğumdan değil de 5000 serileri çok sorunluydu öyle hatırlıyorum

powercolor rx7600 nasıldır hocam 200 dolara var

amd olması korkutuyor beni :D fanboy olduğumdan değil de 5000 serileri çok sorunluydu öyle hatırlıyorum
Kendiniz demişsiniz hocam eskide kaldı driver sorunları baya düzeltti kendini AMD.

5070ti al geç.

powercolor rx7600 nasıldır hocam 200 dolara var
7600 bir tık kötü hocam 4060 bile daha iyi idi mümkünse alın 9060xt yi hem yeni nesil olduğu için sorun çekme olasılığınız düşer ve en az 5-6 yıl kullanırsın bu kartı.

5070ti al geç.
300 dolara 5070 ti bul hemen gidip alıyorum.

7600 bir tık kötü hocam 4060 bile daha iyi idi mümkünse alın 9060xt yi hem yeni nesil olduğu için sorun çekme olasılığınız düşer ve en az 5-6 yıl kullanırsın bu kartı.

300 dolara 5070 ti bul hemen gidip alıyorum.
hangi modelini alayım hocam var mı öneriniz

5070ti al geç.
o aşar bu sistemi

Kendiniz demişsiniz hocam eskide kaldı driver sorunları baya düzeltti kendini AMD.
bir sorun çıkarsa değişimi biraz zor olacak hocam. o yüzden tek hakkım var.

Geri