Apu sistem nasıl olur

O ne işe yarıyor önemli bişey mi
B550 anakartlara 5000 serisi işlemci takmak icin bios guncellemesi gerekli.
Elinde eski nesillerden işlemcisi olmayanlar bios flashback özelliği bulunan anakartlarda usb ile işlemci takmadan bios güncelleyebiliyor.
Siz de 5600G veyan5700g alacaksanız bios güncellemeniz gerekecek.
Ya eski nesil işlemci takıp güncelleyeceksiniz, ya servise göndereceksiniz, ya bilgisayarciya goturursunuz ya da Bios flashback ozelligi varsa onu kullanarak bios guncelleyebilirsiniz.

Ryzen 5 5600g almanı öneririm.

B550 anakartlara 5000 serisi işlemci takmak icin bios guncellemesi gerekli.
Elinde eski nesillerden işlemcisi olmayanlar bios flashback özelliği bulunan anakartlarda usb ile işlemci takmadan bios güncelleyebiliyor.
Siz de 5600G veyan5700g alacaksanız bios güncellemeniz gerekecek.
Ya eski nesil işlemci takıp güncelleyeceksiniz, ya servise göndereceksiniz, ya bilgisayarciya goturursunuz ya da Bios flashback ozelligi varsa onu kullanarak bios guncelleyebilirsiniz.
Ne yapmamı önerirsiniz? Ne alayım
Bilgisayarcı ya götürsem zahmetli mi olur çok para mı alır yoksa 10 15 dakikalık bir işlem mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5600g almanı öneririm.
Öyle düşünüyorum bnde genelde herkes onu söylüyor
Teşekkür ederim tavsiyen için 😊

Ne yapmamı önerirsiniz? Ne alayım
Bilgisayarcı ya götürsem zahmetli mi olur çok para mı alır yoksa 10 15 dakikalık bir işlem mi

Öyle düşünüyorum bnde genelde herkes onu söylüyor
Teşekkür ederim tavsiyen için 😊
Bütçen ne kadardı?

Bir kişi 5600g yeterli olur diyor diğeri 5700g en iyisi diyor kafam karıştı en doğru karar hangisi olur?
Fark yok denecek kadar az fark var hangisi bütçene uyuyorsa onu al.

Sistem kasanın içinde bulunan parçaların bütünü olduğu için önerme gereği duymadım. Ve açıkcası kasanın iyisi kötüsü hakkında pek bilgim yok.
Kendim Dark Flash kullanıyorum soğutma anlamında gayet güzel tasarlanmış bir kasa olduğundan dolayı Dark Flash öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,311
Üyeler
185,251
Son üye
35_merom
Geri