Apu sistem öneri bütce 4-5-6k

Lottino

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
5000
merhabalar ucuz yollu bir pc dizmek istiyorum ekran kartları pahalı yaşadığım şehirdede 2el ürün yok pek fazla varsada kötü başka şehirdeki satıcılarada güvenmek ve sarı siteden almak biraz bana göre riskli valorant lol mc online bu tarz oyunları ve internet de rahatca takılacağım pc dizmek istiyorum önerilerinize acığım yardım ederseniz sevinirim

her şey dahil bu fiyata zor ama anakart ram işlemci üçlüsü ancak toplanabilir.

hocam sarı siteden ve şehir dışındaki kişilerden almak dışında bir şansın yok. sıfır dizmenin imkanı yok bu bütçeyle. anakart, işlemci, ram alsan zaten en az 5-6k tutar. daha bunun depolaması, psu'su falan var. sıfır istersen en azından bi 10-11k lazım. ya da 2. el alacaksın.

hocam sarı siteden ve şehir dışındaki kişilerden almak dışında bir şansın yok. sıfır dizmenin imkanı yok bu bütçeyle. anakart, işlemci, ram alsan zaten en az 5-6k tutar. daha bunun depolaması, psu'su falan var. sıfır istersen en azından bi 10-11k lazım. ya da 2. el alacaksın.
hocam 2 elde riski alanlar var tabii ki ben almaya kalksam satıcı sorunlu cıkar sizin bilginiz varsa bir sistem dizebilme şansınız varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elinde varmı şuan ?
malesef uygun gördüm o işlemciyi

2200g sistemi rahatlıkla toplarsın o paraya rami çift kanal kullanmayı unutma

2200g
b450-a320 anakart sıfır alın
8+8 ram sıfır alın
+300w falan bir psu yeter
hocam bu dizdiğiniz sistemi sarı site ve 2el dışında olarakmı dizdiniz bunları 2el ve sarı siteden almasam kaç tl tutabilir ve ne gibi oyunları sorunsuz oynatır

hocam bu dizdiğiniz sistemi sarı site ve 2el dışında olarakmı dizdiniz bunları 2el ve sarı siteden almasam kaç tl tutabilir ve ne gibi oyunları sorunsuz oynatır
işlemciyi ikinci el alın sarı siteden anakart ve rami sıfır alın dediğim gibi cs valo lol gta5 bile oynatır sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,649
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri