Neler Yeni

Apu sistem öneri bütce 4-5-6k

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
öncelikle satıcılarda test edebildiğiniz parçalara öncelik verin. ram-ssd-işlemciyi öncelikli alabilirsiniz. daha sonra anakart psu ve en son ekran kartını alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi şehirde oturuyorsunuz ?
kırşehir hocam

dnzz

80+
yok be hocam kasa hallolur bana sanki kasasız da olur perfonmans iyi olsun yeterli

hocam nasıl bir araştırma yapmam lazım sizce ilk hangi parcalardan başlıyayım
Kasa olarak dediğim gibi eski kasalar bulursun ama sistem ısınır boğulur hava giriş çıkışı olmayınca tavsiyem olmaması tabi kullanım şekline göre de değişir ısı mevzusu kabaca bakınca 6k ya çok 0 sistem toplamak zorluyor 2. El alışveriş bakmak mantıklı en azından çevre illere de bak belki 3 5 parça aynı ilden bulursun tek otobüs parasına halledersin bir günde

1905

80+ Silver
maalesef kırşehirde pek ilan bulamadım sarı sitede. diğer sitelere de bakmak lazım tabi ama farklı şehirlerden almak gerekecek gibi.

örnek teşkil etmesi için topladığım bir hazır sistem bırakacağım. ilanlara kefil değilim sadece fikir edinmeniz için paylaşıyorum.
Ryzen 3 3100
Asus Prime B450M-K
Pny 2x8gb 3200mhz Cl16
Samsung 256gb M.2 ssd
Cooler Master 500w Psu
Msi Armor RX570 4Gb veya Msi RX470 4Gb

pazarlık yapmadan 6500tl tutuyor param güvende ile alırsanız. eğer pazarlıkta yaparsanız (bazı ilanlarda pazarlık yapılabilecek durumda) 6000tl civarına getirilebilir mesela.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
maalesef kırşehirde pek ilan bulamadım sarı sitede. diğer sitelere de bakmak lazım tabi ama farklı şehirlerden almak gerekecek gibi.

örnek teşkil etmesi için topladığım bir hazır sistem bırakacağım. ilanlara kefil değilim sadece fikir edinmeniz için paylaşıyorum.
Ryzen 3 3100
Asus Prime B450M-K
Pny 2x8gb 3200mhz Cl16
Samsung 256gb M.2 ssd
Cooler Master 500w Psu
Msi Armor RX570 4Gb veya Msi RX470 4Gb

pazarlık yapmadan 6500tl tutuyor param güvende ile alırsanız. eğer pazarlıkta yaparsanız (bazı ilanlarda pazarlık yapılabilecek durumda) 6000tl civarına getirilebilir mesela.
Hocam valla 2 el cok sıkıntılı ya araştırdım biraz da her türlü yolları deneyen var bide bizim türk milleti bi yolunu bulup adamı dolandırmayı becerebiliyor direkmen güvenli yollarla sistem toplasam olurmu sizce sizide yordum kusura bakmayın ama

1905

80+ Silver
Hocam valla 2 el cok sıkıntılı ya araştırdım biraz da her türlü yolları deneyen var bide bizim türk milleti bi yolunu bulup adamı dolandırmayı becerebiliyor direkmen güvenli yollarla sistem toplasam olurmu sizce sizide yordum kusura bakmayın ama
Sizin bileceğiniz iş sıfır toplayacağınız sistemden ne oynarsınız bilemem. Bence sıfır şart ise para biriktirin en azından 11-12k ya 5600g sistemler oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
ahmet
3400g apu sistemin en iadeli ama bütçeniz el vermiyor

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Sizin bileceğiniz iş sıfır toplayacağınız sistemden ne oynarsınız bilemem. Bence sıfır şart ise para biriktirin en azından 11-12k ya 5600g sistemler oluyor.
alıcı için güvenilir mi? bilmiyorum ama satıcı için güvenilir değilmiş yani görüp almak daha iyi hocam ama benim şehrimde malesef yok satan oyniyacağım oyunlar valo lol mc gibi oyunlar

1905

80+ Silver
alıcı için güvenilir mi? bilmiyorum ama satıcı için güvenilir değilmiş yani görüp almak daha iyi hocam ama benim şehrimde malesef yok satan oyniyacağım oyunlar valo lol mc gibi oyunlar
yani bahsettiğim sistemle çok rahat 200fps civarı oynarsınız. hatta garanti olsun derseniz ekran kartı daha düşük bir şey bile alabilirsiniz bahsettiğiniz oyunlar için herhangi dx11 ekran kartı işinizi görür.

yani bahsettiğim sistemle çok rahat 200fps civarı oynarsınız. hatta garanti olsun derseniz ekran kartı daha düşük bir şey bile alabilirsiniz bahsettiğiniz oyunlar için herhangi dx11 ekran kartı işinizi görür.
tek sorun çıkartabilecek parça ekran kartı onda da garantiye gidip almak çok da mantıksız olmaz. en azından 12kya alacağınız apu sistemden daha iyi performans alırsınız. yazın 4250tlye topladığım sistemle oynayamadığım oyun yoktu.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat

tek sorun çıkartabilecek parça ekran kartı onda da garantiye gidip almak çok da mantıksız olmaz. en azından 12kya alacağınız apu sistemden daha iyi performans alırsınız. yazın 4250tlye topladığım sistemle oynayamadığım oyun yoktu.
hocam size ulaşabilceğim bi yer varmı burdan zor oluyor yazmak ha bire girmek zorunda kalıyorum telefondan eğer uygunsa instagramdan yazabilirmiyim size

1905

80+ Silver
hocam size ulaşabilceğim bi yer varmı burdan zor oluyor yazmak ha bire girmek zorunda kalıyorum telefondan eğer uygunsa instagramdan yazabilirmiyim size
maalesef kişisel bilgilerimi paylaşmıyorum hocam. ayrıca burada birden fazla kişi yardım edebileceği için daha hızlı ve doğru bilgi edinebilirsiniz.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
maalesef kişisel bilgilerimi paylaşmıyorum hocam. ayrıca burada birden fazla kişi yardım edebileceği için daha hızlı ve doğru bilgi edinebilirsiniz.
hocam attığınız ekran kartı bana mantıklı geldi ve fiyatıda ucuz ne bileyim alıcı için güvenilir cıkarmı insan endişe edebiliyor şahsen

GPiro

80+ Platinum
Bu fiyata sıfır imkansıza yakın geçenlerde teknobiyotik rx 560 ryzen 5 1600 sattı 6k ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,781
Üyeler
172,282
Son üye
sherkeys