- Bütçe
- 11000
bu sistemi gördüm daha uygunu var mı valorant oynamayı düşünüyorum sadece ya da toplayarak daha uyguna geliyor mu biri hesaplayıp sistem toplayabilir mi rica etsem eğer uyguna geliyor ise
Son düzenleme:
ram 8 gb bunun 16 yapınca ve montaj eklediğinde daha pahalı![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Parçalar daha ucuz ama
Hocam fark etmedim sorryram 8 gb bunun 16 yapınca ve montaj eklediğinde daha pahalı
@Kürşat Kütükçü abi ilgilenirsen müsait oldğunda![]()
bu sistemi gördüm daha uygunu var mı valorant oynamayı düşünüyorum sadece ya da toplayarak daha uyguna geliyor mu biri hesaplayıp sistem toplayabilir mi rica etsem eğer uyguna geliyor ise
toplayarak mı alsam daha uyguna gelir mi anlamıyorum ben ayarlayamadım da parçaları@Kürşat Kütükçü abi ilgilenirsen müsait oldğunda