Knk teknobiyotikde bir sürü apu sistem var birde oraya göz atŞimdilik böyle bir sistem düşündüm herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? 1-2 ay sonra da ekran kartını hallettikten sonra bu fiyatlara güzel bir sistem olur mu?
hocam böyle 12k peşin alacağınıza vatandan 20k pesin fiyatina 3 taksitli ekran kartlı hazır pc alsanız daha mantıklı olur gibiŞimdilik böyle bir sistem düşündüm herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? 1-2 ay sonra da ekran kartını hallettikten sonra bu fiyatlara güzel bir sistem olur mu?
Şimdilik böyle bir sistem düşündüm herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? 1-2 ay sonra da ekran kartını hallettikten sonra bu fiyatlara güzel bir sistem olur mu?
hocam ryzen 5 pro 4650 g 2x8 ramli 650 watt psu lu vento kasa kingston un 500 gb lik m2 ssd li sistemi 9000 e satıyorum çok temiz pazarlık ta olurŞimdilik böyle bir sistem düşündüm herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? 1-2 ay sonra da ekran kartını hallettikten sonra bu fiyatlara güzel bir sistem olur mu?
teknobiyotik montaj hizmetine neden 700 TL para alır ki cok mu yoğunlar her gün sanki 100 sistem satıyorlar. hiç sevmiyorum bu firma
Apu sistem değil ki ryzen 5 5600 rx 580 li sistem senin önerdiğin sistemde ryzen 3 ün apu işlemcisi var olsa ne fark eder 20fps yi geçmez oyunda. İş konusunda eyvallah ama oyunda rezaletteknobiyotik montaj hizmetine neden 700 TL para alır ki cok mu yoğunlar her gün sanki 100 sistem satıyorlar. hiç sevmiyorum bu firma
bi ay öncesinde 14k ark 750 sistem satıyorlardı. şimdi apu satılıyor ilginç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim önerebileceğim bu sisteme bak;
APU Bilgisayar Sistemi - inventus
inventus.com.tr
hocam senin sistem apu değilmiş ben 5600g sanmıştımApu sistem değil ki ryzen 5 5600 rx 580 li sistem senin önerdiğin sistemde ryzen 3 ün apu işlemcisi var olsa ne fark eder 20fps yi geçmez oyunda. İş konusunda eyvallah ama oyunda rezalet