Neler Yeni

Apu Sistem Tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Berkant Barutçu
Ben en ustte atmistim bunu gayet yeterli cs lol felan icin rami 2x8 yapip birde hdd eklersen tamam
Tamadır hocam sağol bi de linkdeki ssd pek önerilmiyo onu toshiba yapsam olur deme + işlemci değiştiriyim mi?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Tamadır hocam sağol bi de linkdeki ssd pek önerilmiyo onu toshiba yapsam olur deme + işlemci değiştiriyim mi?
Eger butceniz varsa degistirebilirsiz tabii ki linkteki r3 2200g ile 3200g arasinda 5 6 fps fark var eger dersenizki ben onu almak istiyorum karar sizin ama o cok farketmez zaten apu sistemle oyle agir oyunlari oynayamazsiniz ama csgo lol gibi oyunlari rahat oynatir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Berkant Barutçu
Eger butceniz varsa degistirebilirsiz tabii ki linkteki r3 2200g ile 3200g arasinda 5 6 fps fark var eger dersenizki ben onu almak istiyorum karar sizin ama o cok farketmez zaten APU sistemle oyle agir oyunlari oynayamazsiniz ama csgo lol gibi oyunlari rahat oynatir

Eger butceniz varsa degistirebilirsiz tabii ki linkteki r3 2200g ile 3200g arasinda 5 6 fps fark var eger dersenizki ben onu almak istiyorum karar sizin ama o cok farketmez zaten APU sistemle oyle agir oyunlari oynayamazsiniz ama csgo lol gibi oyunlari rahat oynatir
yok hocam ya ne ağır oyunu ben oyun bağımlısı değilim sadece cs falan arkadaşlarla zevkli oluyor bu günlerde + ders için işte hdd ne eklememi önerirsiniz? Eklemesek ne olur? teşekkürler bu arada gecenin bu vaktinde yardımcı oluyosunuz.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
yok hocam ya ne ağır oyunu ben oyun bağımlısı değilim sadece cs falan arkadaşlarla zevkli oluyor bu günlerde + ders için işte hdd ne eklememi önerirsiniz? Eklemesek ne olur? teşekkürler bu arada gecenin bu vaktinde yardımcı oluyosunuz.
Hdd eklemnizi oneririm cunku 240gb ssd yetmeyecektir windowsu ve acacaginiz oyunlari ssdye yuklerseniz bilgisayarin ve oyunlarin acilma hizinda ciddi bir artis olur hddye de ders videosu resim vs size kalmis onlar icin kullanirsiniz hdd olarak da alta inin biraz wd 1tb hddsi var onu alin fakat ozellestirme kismindan tiklayip secmeyin uzerinde urunu goruntule yaziyor ayriyetten alirsaniz 50tl daha ucuza geliyor neden oyle yapmislar bilmiyorum sizin icin onemli degilse hepsi toplu montajli bir sekilde gelsin diyorsaniz alttaki seagati secin cunku onda indirim yapilmis 25tl civari
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam simdi baktim ben o kadar onerdim ama islemci stokta kalmamis hemen baska biryerden ayni sistemi bulup link aticam size

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhabalar APU sistem almak istiyorum önerilerinize açığım. Giriş seviye oyun
(cs-go) rahat oynatacak + gündelik işlerde yardımcı olabilecek bi sistem olursa iyi olur.
Apu sistem önermiyorum çünkü fiyat performans değiller fikrini değiştirsen diye bir sistem yazacağim
R5 1600 12nm işlemci
A320 Anakart
Rx570 ekran kartı
8gb ram
480gb ssd
500w psu lu kasa
NOT:Elindeki para durumuna göre A320 anakartı B450 yapabilir 8gb ram i 16gb yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Berkant Barutçu
Hdd eklemnizi oneririm cunku 240gb ssd yetmeyecektir windowsu ve acacaginiz oyunlari ssdye yuklerseniz bilgisayarin ve oyunlarin acilma hizinda ciddi bir artis olur hddye de ders videosu resim vs size kalmis onlar icin kullanirsiniz hdd olarak da alta inin biraz wd 1tb hddsi var onu alin fakat ozellestirme kismindan tiklayip secmeyin uzerinde urunu goruntule yaziyor ayriyetten alirsaniz 50tl daha ucuza geliyor neden oyle yapmislar bilmiyorum sizin icin onemli degilse hepsi toplu montajli bir sekilde gelsin diyorsaniz alttaki seagati secin cunku onda indirim yapilmis 25tl civari

Hocam simdi baktim ben o kadar onerdim ama islemci stokta kalmamis hemen baska biryerden ayni sistemi bulup link aticam size
hocam fiyat 3300 e kadar cıktı acaba ben bunu mu alsam? https://www.hepsiburada.com/game-ga...-bilgisayar-p-HBV00000QP9QI?magaza=GAME GARAJ

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș

Hocam aticagim linkteki degisikliklerin ekran görüntüsünu aldim bunlari yaparsaniz sistem 2700tl geliyor malesef fakat baya arastirdim piyasada baska sistem yok o yüzden https://www.hepsiburada.com/acer-ni...MI8NCa5feE6QIVwuvtCh3zsg5ZEAQYCiABEgL-NvD_BwE

Ekler

• Screenshot_2020-04-26-05-25-43-544_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-04-26-05-25-43-544_com.android.chrome.png
    164.6 KB · Hit: 42
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Berkant Barutçu
APU sistem önermiyorum çünkü fiyat performans değiller fikrini değiştirsen diye bir sistem yazacağim
R5 1600 12nm işlemci
A320 Anakart
Rx570 ekran kartı
8gb RAM
480gb ssd
500w PSU lu kasa
NOT:Elindeki para durumuna göre A320 anakartı B450 yapabilir 8gb RAM i 16gb yapabilirsin.
Merhaba hazır link var mı ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Berkant Barutçu
Ben butceniz yok diye yazmistim eger 3bine cikabiliyorsaniz gayet iyi alabilirsiniz ama freedos geliyor win siz kurcaksiniz unutmayin birde ekstradan hdd alirsaniz tam olur
Bunu alırım iyi derseniz

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Merhaba hazır link var mı ?
Arkadasin dedigi https://www.incehesap.com/zone-1680-oyun-fatih-i-gaming-pc-fiyati-45172/ bu sistemde anakarti b450m yaparsaniz ileride sistemi gelistirme imkaniniz olur yok ben yukseltmem derseniz kalsin degistirmeyin onu ssdyi toshiba yapin 1tb hdd ekleyin tamamdir

Arkadasin dedigi https://www.incehesap.com/zone-1680-oyun-fatih-i-gaming-pc-fiyati-45172/ bu sistemde anakarti b450m yaparsaniz ileride sistemi gelistirme imkaniniz olur yok ben yukseltmem derseniz kalsin degistirmeyin onu ssdyi toshiba yapin 1tb hdd ekleyin tamamdir
Bu 4500 civari fiyat yapiyor

Bunu alırım iyi derseniz
Hocam siz dediniz agir oyun oynamam cs felan oynarim size fazlasiyla yeter o hepsiburadadaki

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Berkant Barutçu

Bu 4500 civari fiyat yapiyor

Hocam siz dediniz agir oyun oynamam cs felan oynarim size fazlasiyla yeter o hepsiburadadaki
Tamam o zaman ben game garaj olanı alcam sağolun Allah razı olsun.

Top Bottom