E Emir222 80+ Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emir Doğan 6 Şubat 2025 #1 Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocalarım bu tarz bir apu sistem almayı düşünüyorum elime para geçtikçe de ekran kartı ve diğer parçaları yenileyeceğim tavsiyelerinize açığım
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocalarım bu tarz bir apu sistem almayı düşünüyorum elime para geçtikçe de ekran kartı ve diğer parçaları yenileyeceğim tavsiyelerinize açığım
K karakabus_ 80+ Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim samet bay 5 Mart 2025 #2 Emir222 yazmış: Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocalarım bu tarz bir apu sistem almayı düşünüyorum elime para geçtikçe de ekran kartı ve diğer parçaları yenileyeceğim tavsiyelerinize açığım Devamı için tıklayın... bende ofis için düşünüyorum. ofis için yeterli ama sen ileride yükseltme yapacağım diyorsun kasayı değiştir. en azından 80+ sertifikalı olan kasalardan al.
Emir222 yazmış: Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocalarım bu tarz bir apu sistem almayı düşünüyorum elime para geçtikçe de ekran kartı ve diğer parçaları yenileyeceğim tavsiyelerinize açığım Devamı için tıklayın... bende ofis için düşünüyorum. ofis için yeterli ama sen ileride yükseltme yapacağım diyorsun kasayı değiştir. en azından 80+ sertifikalı olan kasalardan al.