Saçma.Rami 8gb yapıp işlemciyi 1200af yapıp ekran kartlı bir sistem toplarsınız anakartıda a320m
Güzel sistem. Kasa nedir?Ryzen 5 3400G
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram
Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC)
James Donkey JD240 240GB
Sizce nasıl?
SSD Linkini atabilir misin, toplam ne kadar tuttu?
Ne saçma dostum apu sistem yerine ekran kartlı sistem almanın neresi saçma ?Saçma.
Güzel sistem. Kasa nedir?
bütçemden dolayı şu anlık eksi kasa ve psu kullanıyorumSaçma.
Güzel sistem. Kasa nedir?
Katılmıyorum.Rami 8gb yapıp işlemciyi 1200af yapıp ekran kartlı bir sistem toplarsınız anakartıda a320m
Gayet iyi sistem.Toplamda 2390SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
Diyorsun ki apu sistemle ekran kartlı sistemden daha fazla fps alırsınKatılmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gayet iyi sistem.
Önerdiğin işlemci 4 core 4 thread.Ne saçma dostum APU sistem yerine ekran kartlı sistem almanın neresi saçma ?
Hocam öyle demiyorum. Farkındaysanız artık 8GB Ramler yetmiyor. A320 Anakartlar alınmaz durumda, biraz ileriye dönük düşünmelesiniz.Diyorsun ki APU sistemle ekran kartlı sistemden daha fazla fps alırsın
Dostum ben ilerden bahsetmiyorum adamın bütçesi şu an buymuş.Önerdiğin işlemci 4 core 4 thread.
Üstelik önerdiğin anakart artık alınmaz bir durumda.
Bahsettiğin işlemci 3400g den güçlü olsa tamam diyeceğim fakat değil. Ki arkadaş bu bahsettiğin sisteme zaten güzel bir ekran kartı alamayacak. Neredeyse vega 11 ile kafa kafaya eş gelicek aldığı ekran kartı. Belki birkaç tık daha iyi olabilir. (Bütçeden dolayı.)
Ayrıca ileride yükseltme şansı olmayacak. Bu sistemi alırsa ileride gayet güzel bir ekran kartı da takabilir sistemine.
Aga ilerde ekler bir 8gb dahaHocam öyle demiyorum. Farkındaysanız artık 8GB Ramler yetmiyor. A320 Anakartlar alınmaz durumda, biraz ileriye dönük düşünmelesiniz.