Apu sistemime olabilecek en iyi ekran kartı tavsiyesi

alorex

80+
Reaksiyon skoru
0
Uzun süredir apu sistem kullanmaktayım artık hatalarından bıktığım için ekran kartı almaya karar verdim sizden ricam sistemime uyan en iyi ekran kartını tavsiye etmeniz şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim:

• İşlemci: AMD Ryzen 7 Pro 4750G.
  • RAM: 16 GB.
  • Disk: Samsung SSD 970 EVO Plus 500 GB.
  • Anakart: ASUS Prime B550M-K

750w sonradan tekrar ekran kartı alabileceğimi sanmıyorum o yüzden max alabileceğim neyse ona bakıyorum birazda ben nvida çok istiyorum aslında ama 25 30k vermek yerine 18 k falan galiba amd kartına verip aynı performansları alabilirim o yüzden amd gibi duruyor
Açık söyleyeyim bende Nvidia tercih ediyorum normalde ama burada bütçe de çok önemli bir fonksiyon. AMD yeni kartlarında wattman hatası alacağınızı düşünmüyorum ve saf performans anlamında da 9060XT 4060 ve 5060'tan daha iyi bir kart. Önce de dediğim gibi 25 30k verebilecekseniz 5060 ti, 5070 tarzı kartlara yönelmeniz daha mantıklı ama benim size tavsiyem şuan 9060XT alıp bütçeniz olunca SSD ve +16GB ram takviyesiyle sisteminizin performansını katlamanız olur. Bende belirtmiş olayım yakın zamanda APU'dan sistemini Upgrade eden biriyim kendi izlediğim yolu size öneriyorum yani.

Açık söyleyeyim bende Nvidia tercih ediyorum normalde ama burada bütçe de çok önemli bir fonksiyon. AMD yeni kartlarında wattman hatası alacağınızı düşünmüyorum ve saf performans anlamında da 9060XT 4060 ve 5060'tan daha iyi bir kart. Önce de dediğim gibi 25 30k verebilecekseniz 5060 ti, 5070 tarzı kartlara yönelmeniz daha mantıklı ama benim size tavsiyem şuan 9060XT alıp bütçeniz olunca SSD ve +16GB ram takviyesiyle sisteminizin performansını katlamanız olur. Bende belirtmiş olayım yakın zamanda APU'dan sistemini Upgrade eden biriyim kendi izlediğim yolu size öneriyorum yani.
Teşekkürler büyük ihtimal 9060xt alıcam sonra denk gelirse işlemci ram hepsini sırayla değiştiririm

Geri