BlindGuardiaN02
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya zaten aradığım gibi ileriye yöneelik bi sitem bulsam alıcam ama yok8k ile apu alırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz.
ya zaten aradığım gibi ileriye yöneelik bi sitem bulsam alıcam ama yok8k ile apu alırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz.
Hocam en iyi cevap seçersek ne oluyorBütçe kısıtlıysa alınır, fakat gidip de 4k bütçe ile apu almak yerine 2. el sistem dizerdim.
Apu alacaksan ram minimum 16 olmalıya zaten aradığım gibi ileriye yöneelik bi sitem bulsam alıcam ama yok
Eğer illa sıfır olsun diyorsanız bu sistemi alabilirsiniz. İleride RTX 2060 a kadar ekran kartı takma imkanınız olur. Ama yerinizde olsaydım ben almazdım. Gerekli testleri yapınca 2. elde bir sakınca görmüyorum.ya zaten aradığım gibi ileriye yöneelik bi sitem bulsam alıcam ama yok
aynenHocam en iyi cevap seçersek ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apu alacaksan ram minimum 1ay
aynen bende bu sistemin amd sine bakmıştım kararsızım işte alsam ben oynayacagım oyunlar oynatırmı diyeEğer illa sıfır olsun diyorsanız bu sistemi alabilirsiniz. İleride RTX 2060 a kadar ekran kartı takma imkanınız olur. Ama yerinizde olsaydım ben almazdım. Gerekli testleri yapınca 2. elde bir sakınca görmüyorum.
Melody 3T-10 | Game Garaj
intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Melody 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Apu sistemden daha iyidir. Rami 16 gb yapıp bir de 144 hz monitör alın paranın gerisi cebinizde kalsın, ileride ekran kartı yükseltirken kullanırsınız.aynen bende bu sistemin amd sine bakmıştım kararsızım işte alsam ben oynayacagım oyunlar oynatırmı diye
ya zaten mönitör 144hz 1ms alacam işte kasa yokApu sistemden daha iyidir. Rami 16 gb yapıp bir de 144 hz monitör alın paranın gerisi cebinizde kalsın, ileride ekran kartı yükseltirken kullanırsınız.
Ben de 1660S li sistem önericektim fakat, monitör dahil 8k dediniz ve bütçenizi kısıtlı sandım. O bütçelere çıkabiliyorsanız kesinlikle bu, pişman olmazsınız.ya zaten mönitör 144hz 1ms alacam işte kasa yok
https://www.gaming.gen.tr/urun/5321...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
bu nasıl
aynen bu da güzel işte biraz zorlasam belkı alabılırımBen de 1660S li sistem önericektim fakat, monitör dahil 8k dediniz ve bütçenizi kısıtlı sandım. O bütçelere çıkabiliyorsanız kesinlikle bu, pişman olmazsınız.
![]()
Sinerji Lexsk Ryzen 5 7500F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ProArt OC 12GB RTX4070Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Lexsk Ryzen 5 7500F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ProArt OC 12GB RTX4070Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ya ikiside 10 bin tl oluyor oluyor fps degerlerine baktım normalaynen bu da güzel işte biraz zorlasam belkı alabılırım
https://www.incehesap.com/james-don...full-hd-freesync-gaming-monitor-fiyati-46272/
mönitörde bu
aynen bu da güzel işte biraz zorlasam belkı alabılırım
https://www.incehesap.com/james-don...full-hd-freesync-gaming-monitor-fiyati-46272/
mönitörde bu
ya ikiside 10 bin TL oluyor oluyor fps degerlerine baktım normal