BlindGuardiaN02
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaşlar pc alıcamda ekran kartları çok pahalı apu sistem alamıyı düşünüyorum sizce alimmi. ilerde ekran kartları düşerse alıcam.
fbs oyunları oynanırmıAPU alınır tabii ki. Ama APU alacaksanız ağır oyunlar oynamanızı önermem. Hafif oyunlar için birebirdir APU sistem.
Genellikle o oyunlar için toplanır zaten.fbs oyunları oynanırmı
Oynanir apu en iyi fps oyunlarinda cs valo gibi oyunlarda gayet iyifbs oyunları oynanırmı
FPS demek istediniz sanırım. Oynanır, sorun olmaz.fbs oyunları oynanırmı
Oyundan oyuna değişir. Güçlü bir apu ise csgo, valorant tarzı oyunları oynarsın. Ama düşükse. Half life cs 1.6fbs oyunları oynanırmı
Oynanir apu en iyi fps oyunlarinda cs valo gibi oyunlarda gayet iyi
FPS demek istediniz sanırım. Oynanır, sorun olmaz.
aynen fps demek istedim yanlış yamışım bide ben oynayacagım oyunlar lol ,csgo,volo gibi oyunlar ilerde ekran kartı alıcam ama sistem oneriniz varmı.Genellikle o oyunlar için toplanır zaten.
Bütçe ne kadar?aynen fps demek istedim yanlış yamışım bide ben oynayacagım oyunlar lol ,csgo,volo gibi oyunlar ilerde ekran kartı alıcam ama sistem oneriniz varmı.
ikinci el güven sıkıntısı var ya aldın bişey falan oldu sıkıntıBütçe kısıtlıysa alınır, fakat gidip de 4k bütçe ile apu almak yerine 2. el sistem dizerdim.
8k mönitör dahilBütçe ne kadar?
8k ile apu alırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz.ikinci el güven sıkıntısı var ya aldın bişey falan oldu sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8k mönitör dahil