adam kararını vermiş demek ki sorduğu soruyla ne alakası var söylediğin şeyin konu ile alakalı cevaplar yazın lütfen.Indirimleri kovalayip kendin topla hem kaliteli urunler olur hemde Istediginiz urunler olur
Bende kendi oneririmi sunuyorumadam kararını vermiş demek ki sorduğu soruyla ne alakası var söylediğin şeyin konu ile alakalı cevaplar yazın lütfen.
konu ile alakasız bir öneri cidden çok işe yararBende kendi oneririmi sunuyorum
Konu Ile alaksiz mi ?konu ile alakasız bir öneri cidden çok işe yarar
adam psu ile alakalı soru sormuşKonu Ile alaksiz mi ?
Gaming ramler,ssd, psu ve kasa neredeyse her hafta gaming gecesinde indirim oluyor ekran karti ise Galax 1650 super alabilirsiniz teknobiyotiktenkendi istediklerimi alınca 4k filan oluyor sizce indirimle kaça alırım
yakalayabilirse indirimleri tabiGaming ramler,SSD, PSU ve kasa neredeyse her hafta gaming gecesinde indirim oluyor ekran karti ise Galax 1650 super alabilirsiniz teknobiyotikten
Adamin amaci sistem toplamak bende o konuda yardimci oluyorumadam PSU ile alakalı soru sormuş
sistem toplamak mı? adamın sorduğu soru psu sorunlu mu? sistem topluyorum öneriniz var mı diye bir şey yazmamış ki ben mi yanlış gördüm.Adamin amaci sistem toplamak bende o konuda yardimci oluyorum