Neler Yeni

Araba Alıcaz Ama Nasıl

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
ufak bir kaygı ve panik amaçlı yazmıştım. neyse. tesekkurler.

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
dostlar selam öncelikle. konuyu uzatmaya gerek yok. asgari ücretli bi 18 yaşında gencim. araba almak istiyorum ama fiyatlar belli. ucuz araçların durumlar belli. aceleci davranmak istemiyorum ama geç olsa da fark etmez enflasyon yakıp geçiyor. engelli kdv indirimi ile arabalar yarı fiyatina iniyor iyi güzel de hala cebimde 1milyon yok. nasıl kredi notumu yükseltebilirim. engelli olan ben değilim. üstüme bir sürü mal gösterip notumu yükseltip kredi çektikten sonra devredip ödemesem nolur acaba. sonuçta taşıt kredisi olarak çekmeyeceğim
yüksek tutarlı krediler için direkt ipotek gerekiyor en mantıklısı babanın çekmesi olur ama şu sonda yazdığın devredip ödemesem ne olur dediğini anlamadım

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek tutarlı krediler için direkt ipotek gerekiyor en mantıklısı babanın çekmesi olur ama şu sonda yazdığın devredip ödemesem ne olur dediğini anlamadım
onunda icrası var hocam. devir konusu mesela üstüme arazi hayvan vs alıp, krediden sonra geri üstümden silmek (haciz olmamasi icin)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
onunda icrası var hocam. devir konusu mesela üstüme arazi hayvan vs alıp, krediden sonra geri üstümden silmek (haciz olmamasi icin)
Öyle saçma bir şey yaparsan muhtemelen ömrünün sonuna kadar kredi, kredi kartı yüzü falan göremezsin :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
tamamda siz krediyi çekip ödemeyecek misin ? icra hacizin bir önemi yok

chade

80+ Bronze
kardeşim öncelikle bu anlattıklarım daha önce de borcu ödeyemeyecek seviyeye geldiğim zamanlar ne ceza alırım diye araştırıp bulduğum cevaplardır. net doğruluğu yoktur. avukat bilir en iyisini.
kredi çekip ödemezsen önce maaşına haciz konur. maaşının 1/4 üydü sanırım. o kadarı her ay otomatik kesilir kredi için. maaşın da yoksa evine haciz gelir. senin adına ne var ne yok toplarlar. ha malın mülkün de mi yok. o zaman gel kardeşim biz seni parmaklıklar arkasında misafir edelim derler. ceza alınca borcum silinir sanıyorsan da yanılıyorsun ha. hem ceza yersin hem borcun kalır. hayatın düdüklenir. ben değil araba almak zamanında ehliyet alırken bile senden kaç yaş büyüktüm. yıllaaar geçti hala daha şahsi aracım yok. babamla ortak kullanıyoruz. gençsin hızlısın anlıyorum ama araba almak, kredi çekmek falan çok ciddi konular. çocuk oyuncağı değil.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
kardeşim öncelikle bu anlattıklarım daha önce de borcu ödeyemeyecek seviyeye geldiğim zamanlar ne ceza alırım diye araştırıp bulduğum cevaplardır. net doğruluğu yoktur. avukat bilir en iyisini.
kredi çekip ödemezsen önce maaşına haciz konur. maaşının 1/4 üydü sanırım. o kadarı her ay otomatik kesilir kredi için. maaşın da yoksa evine haciz gelir. senin adına ne var ne yok toplarlar. ha malın mülkün de mi yok. o zaman gel kardeşim biz seni parmaklıklar arkasında misafir edelim derler. ceza alınca borcum silinir sanıyorsan da yanılıyorsun ha. hem ceza yersin hem borcun kalır. hayatın düdüklenir. ben değil araba almak zamanında ehliyet alırken bile senden kaç yaş büyüktüm. yıllaaar geçti hala daha şahsi aracım yok. babamla ortak kullanıyoruz. gençsin hızlısın anlıyorum ama araba almak, kredi çekmek falan çok ciddi konular. çocuk oyuncağı değil.
Ben çok yanlış anlamışım arkadaşı :D
Haklısın kredi işi sıkıntılı iştir hesap kitap yapacaksın ödeyeceğin kadar çekeceksin zamanında güzel bir tutar kredi çektim başlarda zordu ama sonra rahatladı ödememek çok büyük hata hele bu devirde.
O paraları ödeyemiyorsan o zaman bir zahmet araba sahibi olmayıver

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle saçma bir şey yaparsan muhtemelen ömrünün sonuna kadar kredi, kredi kartı yüzü falan göremezsin :D
üzgünüm ama malesef, yapıcam galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamda siz krediyi çekip ödemeyecek misin ? icra hacizin bir önemi yok
uzlaşmaya gitmeye çalışırım

eyw kral. bizde ortak kullanıyoruz da eski eski sonuçta yani olmayınca olmuyo biraz. neyse önümüze bakıcaz ozaman eyw

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

eyw kral. bizde ortak kullanıyoruz da eski eski sonuçta yani olmayınca olmuyo biraz. neyse önümüze bakıcaz ozaman eyw
Ee arabanı da alacaklar sonra ne yapacaksın bitip banka puanınla?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Kendini yakarsın sadece yapma derim .elinde bi birikmiş olsun (bunu tl de tutma ama yatırım araçlarında tut) sonrasında birikmişin yanına kredi çek belki 18 değil 20-21 yaşında araç sahibi olursun ama tertemiz şekilde sahip olursun.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sene itibariyle neredeyse 21 yaşına giriyorum halen kredi çekmişliğim yok. krediye bulaşma hocam. ha bir şey sahibi olabildim mi dersen hayır olamadım ama o borca girmeye korktum, zaten berbat bir gençlikteyiz daha da berbat etmek istemediğimden dolayı hiç bulaşmadım.

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
Kendini yakarsın sadece yapma derim .elinde bi birikmiş olsun (bunu tl de tutma ama yatırım araçlarında tut) sonrasında birikmişin yanına kredi çek belki 18 değil 20-21 yaşında araç sahibi olursun ama tertemiz şekilde sahip olursun.
ulkenin durumu da biraz canımı sıkmaya başladı hocam da yatırım yaptığımız elimizde patlıyor. tl desen zaten ortada. eyw

Top Bottom