Araba alırken dolandırıldım yardım.

Galericinin çevresindeki diğer galericiler veya dükkanlar vs. var mı? Galericiyi tanıyan birini bulup bence araya onu sok abi başıma böyle böyle bi olay geldi şunu tanıyor musun falan diye. İşe yarar mı yoksa daha mı kötü olur bilemem.

400.000 TL için 10.000 TL exper yaptırmamak yanlış anlamada cahillik kardeşim bırak 400k yı 200k lık araba alırken bile yaptırılmarası gereken bir şey + bide sana kağıt imzalatmış buradan ayıkman gerekirdi zaten adam sana diyor ki benım exper yalan sen bu expertisi kabul ederek alıyon yanlış çıkarsa bu benden sorumlu değil diyor bas bas bağırmış adam zaten ben dolandırıcıyım diye neyse sağlık olsun eğer
Km bilgisi yalan, değişen yalan, exper raporu yalan, hasar kaydı yalan bu dediklerinde aşırı fazla oynama yoksa al içine sinmezse 360.000 TL geri iste öteki türlü onu satarkende sıkıntı çıkarıcak şuan 40.000 zararda isen o zaman 100.000 TL zararda olursun söyleyim ben sana.
şu cümleden sonra sana müstahaktır. 400 bine araba alan adam 10 bin expere nasıl veremiyor?
valla ben ayağımı yerden kesin diye civic corsa veya accent bakıyorum 200 250bine buna bile yaptırmayı düşünüyorum hatta brodwaya düşersem 150 lik araca bile yaptıracağım 400 lük araca yaptırmamak kumar tabi yine yadırgamamak lazım geçmiş olsun diyelim

Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.
Galericilerin çoğunun anlaşmalı olduğu tanıdığı experi vardır kendi verdiği raporu ondan alır raporu sen talep etmediğin için de o rapor üzerinden hak talep edemezsin. Bu işlerde yapılması gereken kendi tanıdığın veya şehirde adı iyi bilinen hatasının arkasında duran bir ekspere arabayı göstermek.

Exper raporuna güvenip aldıysan ve tarihi yeniyse, expere dava açıp oradan da çıkartabilirsiniz parayı.

Sonuçta ortada bir dolandırıcılık var ve experde buna katılmış. Kurumsal bir yerdir umarım da hızlıca sonuçlanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben ayağımı yerden kesin diye civic corsa veya accent bakıyorum 200 250bine buna bile yaptırmayı düşünüyorum hatta brodwaya düşersem 150 lik araca bile yaptıracağım 400 lük araca yaptırmamak kumar tabi yine yadırgamamak lazım geçmiş olsun diyelim
Broadway gibi araçlara exper boşa masraf. Yani orada yaptıracağın en sağlıklı şey şase podye sağlamlığına baktırmak olur. Onun harici bir ustaya motor mekanik baktır, sonra birde aracın her yerine iyice bak çürük çarık var mı diye sonra al.

Adam sana expertizraporu veriyor,
Sen expertiz yapınca fark çıkıyorsa nitelikli dolandırıcılıga girmez mi? Sonuçta taahüt ettiğinin uzerinde hasar çıkiyor.

Bu nasıl bir düşünce tarzıdır adam 400bin tlyi kim bilir ne şartlarda biriktirdi. 400 bin tl şu zamanda minimum araç parası sanki lüks bir araç alınmış gibi konuşmayın.

Aracı almayı kabul ettiğin halinden ne kadar farkı var önemli olan o. Detay verirsen mantıklı olanı değerlendiririz.
lüks araç diyen kim ama haberlerde orda burda her yerde duruyoruz görüyoruz izliyoruz eğer 400.000 tl bütçen varsa 390.000 tl lik araba bakarsın 10.000 tl expertix yaptırırsın konudan sapıyorsun biz adamın aracına lüks ve değil demedik.

lüks araç diyen kim ama haberlerde orda burda her yerde duruyoruz görüyoruz izliyoruz eğer 400.000 tl bütçen varsa 390.000 tl lik araba bakarsın 10.000 tl expertix yaptırırsın konudan sapıyorsun biz adamın aracına lüks ve değil demedik.
Yaptırılması konusunda haklısın ben de 400k ya araç alırken eksper yaptırdım ama sana müstehak demek ne kadar doğru ?

Exper raporuna güvenip aldıysan ve tarihi yeniyse, expere dava açıp oradan da çıkartabilirsiniz parayı.

Sonuçta ortada bir dolandırıcılık var ve experde buna katılmış. Kurumsal bir yerdir umarım da hızlıca sonuçlanır.

Broadway gibi araçlara exper boşa masraf. Yani orada yaptıracağın en sağlıklı şey şase podye sağlamlığına baktırmak olur. Onun harici bir ustaya motor mekanik baktır, sonra birde aracın her yerine iyice bak çürük çarık var mı diye sonra al.
ustam yok bildiğim o yüzden mecubur hacı

hatta 400 paran varsa 350 olur ekstra masraf çıkarsa onu yaparsın.

Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.
Hocam exper bilindik bi yer miydi. Hangi exper acaba

Zaten anlattığından farklı çıkarsa experi satıcı karşılar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri