Sen neden direkt a sınıf ehliyet almıyorsun ki 24 yaşına kadar sınır var direkt A sınıfı alıp hepsini kullanabilirsin. Ben geçen gün bir arkadaşımı yönlendirdim öyle bizim akrabaya onun sürücü kursu var o anlattı21 yaşındayım 18 yaşından beri araba ehliyetim var şimdide motor ehliyeti almak istiyorum a1 almak mantıksız geldiği için A2 istiyorum bildiğim kadarıyla araba ehliyetine sahip insanlar motor ehliyetini daha ucuza alıyor
24 yaşında olsam alırdım zatenSen neden direkt a sınıf ehliyet almıyorsun ki 24 yaşına kadar sınır var direkt A sınıfı alıp hepsini kullanabilirsin. Ben geçen gün bir arkadaşımı yönlendirdim öyle bizim akrabaya onun sürücü kursu var o anlattı
24 yaşına kadar sınır var diyorum çok bilmiş kardeşim benim önce okuduğunu anla ondan sonra cins cins cevap ver24 yaşında olsam alırdım zaten
a ehlıyetı sınırı dusurulmustu sanırım 20 ye dustu herhalde24 yaşına kadar sınır var diyorum çok bilmiş kardeşim benim önce okuduğunu anla ondan sonra cins cins cevap ver
A ehliyetin sınavları nasıl oluyor hocam.Sen neden direkt a sınıf ehliyet almıyorsun ki 24 yaşına kadar sınır var direkt A sınıfı alıp hepsini kullanabilirsin. Ben geçen gün bir arkadaşımı yönlendirdim öyle bizim akrabaya onun sürücü kursu var o anlattı
Onu hiç bilmiyorum benim motor ehliyetim yok sadece bir arkadaşımı yönlendirdim bir tanıdığıma. Kaçlık motorla sınav yapıyorlar prosedürleri nedir bilmiyorum ama genel olarak motor sınavları şöyle oluyor sınava giren kişi ön tarafta motorla gidiyor intercome ile bağlantı kuruluyor arka tarafta da komisyon araçla beraber takip ediyor ona direktifler veriyorA ehliyetin sınavları nasıl oluyor hocam
2 yıl a2 şartı vara ehlıyetı sınırı dusurulmustu sanırım 20 ye dustu herhalde
Bana akraba bu hafta başında 24 dedi ama merak ediyorsanız yine bir araştırına ehlıyetı sınırı dusurulmustu sanırım 20 ye dustu herhalde
2 yıl a2 sartı varmısBana akraba bu hafta başında 24 dedi ama merak ediyorsanız yine bir araştırın
Bana da öyle olması daha mantıklı geldi şimdi adama gidersin direkt A sınıfı ehliyet verirsin Adam biner güçlü bir motora poşet gibi uçar gider2 yıl a2 şartı var
Vitesli motor kullanıyorsunuz. Kurulu olan pistte veya yol, yol kenarı olabilir sekiz falan çiziyorsunuz, slolom yapıyorsunuz, düz çizgiden geçiyorsunuz, birde kaçış manevrası için dubanın dibinden gider halde dodge atıyorsunuz. Sonrasında trafiğe çıkarılıyor, belli bir rotada trafik kurallarına uyarak git gel yapıyorsunuz. Bitti gitti hayırlı olsun.A ehliyetin sınavları nasıl oluyor hocam.
edit: Hocam A sınıfı alıp hepsini kullanabilirsin deyince ben araba da dahil sandım. Şaşırdım. Ondan böyle yazdım. Tüm motor türlerini kullanabiliyorsun sanırım A ehliyet ile.