Neler Yeni

Öneri Araba için bluetooth cihazı önerisi

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Markaları bilmiyorum baseus'un bir kaç ürününü kullanıyorum kaliteli ürünleri var önerebilirim
Önerim gidip bt cihazı taktırman çünkü en düzgün sesi öyle alabilirsin(teyip değişmeden)
Arabanın modeli nedir? Ona göre bir teyip ayarlarsan daha güzel olabilir

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Markaları bilmiyorum baseus'un bir kaç ürününü kullanıyorum kaliteli ürünleri var önerebilirim
Önerim gidip bt cihazı taktırman çünkü en düzgün sesi öyle alabilirsin(teyip değişmeden)
Arabanın modeli nedir? Ona göre bir teyip ayarlarsan daha güzel olabilir
ford focus 2016 trend x
sanayide sordurdum bir kaç arkadaşıma bluetooth orjinallik bozulmadan olmaz ama aux takılır dedi fiyatına da 2000 TL gibi bir şey dedi ondan dolayı vazgeçtim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ford focus 2016 trend x
sanayide sordurdum bir kaç arkadaşıma bluetooth orjinallik bozulmadan olmaz ama aux takılır dedi fiyatına da 2000 TL gibi bir şey dedi ondan dolayı vazgeçtim
Arabaya absürt kaçabilir belki ama görüntüyü bozmadan torpidonun içine koyabilirsiniz bence. 70 80 tllik aparat bunlar çoğu elektrikçi veya ses sistemci takar bunu.
Megane 1 de orjinal teyip ile güzel ses veriyordu bu

VorleN

80+ Silver
ford focus 2016 trend x
2016 model aracın teyibinde bluetooth olmaması ayıp diyecektim ki reno clio'nun 2021 araçlarında hala arka camları çevirmeli olduğu aklıma geldi demedim.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kaliteli bir transmitter alınabilir fakat bence işlevsel değiller.
Çakmaklığı işgal ediyor , ses illa ki bozuluyor ve son olarak bence hoş bir görüntü çıkarmıyor ortaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

2016 model aracın teyibinde bluetooth olmaması ayıp diyecektim ki reno clio'nun 2021 araçlarında hala arka camları çevirmeli olduğu aklıma geldi demedim.
Hocam fiyat bazında en ucuzunu koyuyorlar farkındaysanız en kaliteli malzemeler kullanılsa bizim ülkede uçar gider fiyatlar.
Yapılsın demiyorum ama maliyet düşürmek için mecburlar yapmazlarsa (türkiye pazarı için konuşuyorum) yaptıkları araç ellerinde patlar

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli bir transmitter alınabilir fakat bence işlevsel değiller.
Çakmaklığı işgal ediyor , ses illa ki bozuluyor ve son olarak bence hoş bir görüntü çıkarmıyor ortaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fiyat bazında en ucuzunu koyuyorlar farkındaysanız en kaliteli malzemeler kullanılsa bizim ülkede uçar gider fiyatlar.
Yapılsın demiyorum ama maliyet düşürmek için mecburlar yapmazlarsa (türkiye pazarı için konuşuyorum) yaptıkları araç ellerinde patlar
evet bana kalsa bende direkt sanayide taktırma tarafıyım fakat babamla ortak kullandığımız için aracın orijinalliğinin bozulmaması gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,511
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom