Neler Yeni

Öneri Araba için manyetik telefon tutucu önerisi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,213
İsim
Necati
Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.

1734358960098.png

onr1818

80+ Bronze
Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.

Alıntıyı görüntüle
kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,213
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz
Evet hocam kullanıyorum ama magsafe destekli değil . klima menfezine pek takmak istemiyorum kışın telefon çok ısınıyor.

OrkunJJ

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Şu Philips çok kaliteli. Vatan da çalışırken açmıştık yeni gelmişti ürün, mıknatısı vs. çok sağlam tutuyor yapışıyor resmen telefona.

Top Bottom