Neler Yeni

Öneri Araba için manyetik telefon tutucu önerisi

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,221
Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.

1734358960098.png

Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.

Alıntıyı görüntüle
kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz

kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz
Evet hocam kullanıyorum ama magsafe destekli değil . klima menfezine pek takmak istemiyorum kışın telefon çok ısınıyor.

Alıntıyı görüntüle
Şu Philips çok kaliteli. Vatan da çalışırken açmıştık yeni gelmişti ürün, mıknatısı vs. çok sağlam tutuyor yapışıyor resmen telefona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,386
Üyeler
173,366
Son üye
St4che
Geri