kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsinizSelamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam kullanıyorum ama magsafe destekli değil . klima menfezine pek takmak istemiyorum kışın telefon çok ısınıyor.kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz
Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.
Alıntıyı görüntüle