Neler Yeni

Öneri Araba için manyetik telefon tutucu önerisi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.

1734358960098.png

onr1818

80+ Bronze
Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.

Alıntıyı görüntüle
kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kılıf kullanıyormusunuz ? kılıf kullanmıyor yada magsafe destekli bir kılıf kullanıyor iseniz magsafe destekli aracınızın klima menfezi yada cama hangisine takacak iseniz uygun olan bilindik markalardan bir tanesinden almanız yeterli olacaktır , örnek belkin spigen ugreen vb vb yada daha uygun fiyatlı ttec vb muadil ürünlere bakabilirsiniz
Evet hocam kullanıyorum ama magsafe destekli değil . klima menfezine pek takmak istemiyorum kışın telefon çok ısınıyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun

Alıntıyı görüntüle
Şu Philips çok kaliteli. Vatan da çalışırken açmıştık yeni gelmişti ürün, mıknatısı vs. çok sağlam tutuyor yapışıyor resmen telefona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom