Neler Yeni

Öneri Araba Modifiye Tavsiyesi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Cam filmi Türkiye'de yasak diye duydum. Kaç numaraya kadar yasak acaba? En ön cam hariç her yere 3 veya 4 numara film attırmayı düşünüyorum. Hem rahat hissediyorum hemde Adana'nın güneşi fena yakıyor. Ceza yer miyim?
İstanbuldaysan ata detail center var orada film yaptır bence. Ön camada yaptır. Kaliteli film aracı bir başka gösteriyor.

Bu arabalara çok bir şey yapılmaz basabak ve ön arka tamponlara demir koydur kafi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İstanbuldaysan ata detail center var orada film yaptır bence. Ön camada yaptır. Kaliteli film aracı bir başka gösteriyor.

Bu arabalara çok bir şey yapılmaz basabak ve ön arka tamponlara demir koydur kafi
Tanıyor musunuz bilmiyorum hem hemşerim hem de yakın bir tanıdık oluyor kendisi. Orada yapılan passatı bir kere neler yeni kısmında paylaşmıştım
Kesinlikle önerebilirim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar öncelikle hayirli geceler. İlk arabamı aldım bayramdan sonra ilk gün araba gelecek dediler ve yarın inşallah arabamı gidip alacağım. Aldığım gibi modifiye yaptırmak istiyorum. İlk arabam ve modifiye hakkında pek bir bilgim yok. Araba ticari olduğu için haliyle görüntü bakımından biraz sönük kalıyor. Bu arabaya nasıl bir şey yaptırabilirim? Öncelikle yanlarına basamak ve arkaya tampon taktırıcam olmazsa olmaz gibi duruyor. (Toyota Proace City)
hocam bence underground 2 deki gibi alt tarafı led döşetin. güzel durabilir

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece film değil. Ppf kaplama detaylı temizlik vs. İşlerle de uğraşıyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Tanıyor musunuz bilmiyorum hem hemşerim hem de yakın bir tanıdık oluyor kendisi. Orada yapılan passatı bir kere neler yeni kısmında paylaşmıştım
Kesinlikle önerebilirim
Müşteri olarak gidip tanışıklık oldu sohbet ettim, işini temiz ve düzgün yapıyor. Arkadaşta baya sohbetli ve samimi. O yüzden de kim bu tarz işler yapmak isterse ilk oraya yönlendiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece film değil. Ppf kaplama detaylı temizlik vs. İşlerle de uğraşıyor
Aynen seramiğinden cam filmine kadar ppf vs hepsi var, bir arkadaşıda var herhalde o da göçükleri vs düzeltiyor ona yönlendiriyordu

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Müşteri olarak gidip tanışıklık oldu sohbet ettim, işini temiz ve düzgün yapıyor. Arkadaşta baya sohbetli ve samimi. O yüzden de kim bu tarz işler yapmak isterse ilk oraya yönlendiriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen seramiğinden cam filmine kadar ppf vs hepsi var, bir arkadaşıda var herhalde o da göçükleri vs düzeltiyor ona yönlendiriyordu
Eskiden arabalarını getirirlerdi bize. Kazalı bir arabayla tanışmıştık . Yıkama işinden başladılar kiralama vs. De vardı hatta.
Yakın bir tanıdık oluyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Eskiden arabalarını getirirlerdi bize. Kazalı bir arabayla tanışmıştık . Yıkama işinden başladılar kiralama vs. De vardı hatta.
Yakın bir tanıdık oluyor
Sen ne iş yapıyorsun?

Top Bottom