Araba multimedyasını nasıl androide çevirebilirim

SmhDiff!

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
arkadaşlar carplay ve androit oto desteği var diye aldığımız multimedyaya ne iphone ne android telefonumu bağlayamıyorum multimedyanın işletim sistemi hakkında bilgim yok bu özellikleri kullanabilmem için ne yapmam gerekir

Kablo ile bağlaman ve telefondan aktif olması gerek diye biliyorum

arkadaşlar carplay ve androit oto desteği var diye aldığımız multimedyaya ne iphone ne android telefonumu bağlayamıyorum multimedyanın işletim sistemi hakkında bilgim yok bu özellikleri kullanabilmem için ne yapmam gerekir
tablet ekran aldınız büyük ihtimalle bt ile deneyin çoğu öyle çalışıyor

Kablo ile bağlaman ve telefondan aktif olması gerek diye biliyorum
Kablo ile bağlıyorum zaten hatta bağlayınca çıkıyor veri aktarımını işaretliyorum olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tablet ekran aldınız büyük ihtimalle bt ile deneyin çoğu öyle çalışıyor
Kablo ile denemiştim olmazsa onu da deneyim ama kablo ile olmadıysa oyle de olmaz bence

Kablo ile bağlıyorum zaten hatta bağlayınca çıkıyor veri aktarımını işaretliyorum olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo ile denemiştim olmazsa onu da deneyim ama kablo ile olmadıysa oyle de olmaz bence
hocam bizim eski araçta internet paylaşıp normal maps uygulamasından bakıyorduk konuma carplay yoktu

Birçok multimedyada uygulaması oluyor telefonu bağladıktan sonra multimedyadan uygulamayı açıyorsunuz o şekilde bağlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,668
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri