Öneri ARABA ÖNERİSİ 1.3MİLYON

Drazzen

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba, son zamanlarda 1.300.000 TL civarında araç bakıyorum.
Göz attığım modeller arasında Opel Astra 1.6 CDTI Dynamic (otomatik) ve Renault Clio Alpine 1.0 TCe Esprit Alpine (otomatik) gibi araçlar var. Hatchback olmasına özellikle dikkat ediyorum.

Bu tarzda, bu fiyat bandında otomatik araç önerebilen olursa çok memnun olurum

bmw grand coupe falan hosuna giderse eger bagajlarıda cok geniş oluyor beğenirsin belki

seat leon veya daha küçük ve bütçe dostu isterseniz polo olabilir.

VAG grubunda DSG şanzımanlarda kronik problem var diye biliyorum fazla masrafa sokmazsa düşünebilirim
hor kullanılmadıysa bakımları yapıldıysa 2011 sonralarında kronik olmuyor. 2011 sonrasındaki şanzımanlarda genellikle kullanıma bağlı arıza oluyor. ama benim bildiğim DQ200 şanzıman çok sıkıntılı kuru kavrama olmasından dolayı. ona dikkat ederseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.

Merhaba, son zamanlarda 1.300.000 TL civarında araç bakıyorum.
Göz attığım modeller arasında Opel Astra 1.6 CDTI Dynamic (otomatik) ve Renault Clio Alpine 1.0 TCe Esprit Alpine (otomatik) gibi araçlar var. Hatchback olmasına özellikle dikkat ediyorum.

Bu tarzda, bu fiyat bandında otomatik araç önerebilen olursa çok memnun olurum
O fiyatlara benim tercihim sedan focus olurdu, 22 model felan kolaylıkla bulunabiliyor. Benzinli ve manuel daha iyi bir tercih olacaktır bence. Araçlar hakkında biraz fikir sahibi olmak için şu YouTube kanalına bakmanızı öneririm.

hor kullanılmadıysa bakımları yapıldıysa 2011 sonralarında kronik olmuyor. 2011 sonrasındaki şanzımanlarda genellikle kullanıma bağlı arıza oluyor. ama benim bildiğim DQ200 şanzıman çok sıkıntılı kuru kavrama olmasından dolayı. ona dikkat ederseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sağolun teşekkür ederim bilginiz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyatlara benim tercihim sedan focus olurdu, 22 model felan kolaylıkla bulunabiliyor. Benzinli ve manuel daha iyi bir tercih olacaktır bence. Araçlar hakkında biraz fikir sahibi olmak için şu YouTube kanalına bakmanızı öneririm.

Aile için alıcam ablamda kullanacak oyüzden sedan model pek tercih etmiyorum ve otomatik olması daha iyi ablam açısından yoksa tercih ederdim

Sağolun teşekkür ederim bilginiz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aile için alıcam ablamda kullanacak oyüzden sedan model pek tercih etmiyorum ve otomatik olması daha iyi ablam açısından yoksa tercih ederdim
Attığım kanalı inceleyiniz o zaman, shorts videolarını izleyerek genel bilgi edinebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri