Neler Yeni

Yardım Araba Önerisi 28000TL Bütçe

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şakasına dedim.
Arabalar da segmentin anlamını bi araştır istersen.
Bu fiyata tofaş almaktan iyidir E segment dolu bir araç almak.
Minimum 1996 olacak diyorsun 3 yıl daha eski olsa nolacak sanki?
1095 gün daha eski olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Euro 1 lira düşünsene...
Knk 8.sınıfı ettimin matematiği yüzünden düz geçtim yoksa ucundan teşekkür alıyodum :D sence ilerde adam olup zengin olur muyum ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam o paraya temizinden tofaş alınır. :)

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1095 gün daha eski olacak.

Knk ortaokulu ettimin matematiği yüzünden düz geçtim yoksa ucundan teşekkür alıyodum :D sence ilerde adam olup zengin olur muyum ?
TR`de zengin olmak için vergi rekortmeni olman lazım...
Yurtdışında yaşamak önceden hayaldi şimdi ise mecburiyet.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aga banlandım şimdi girdim noluyo

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
erluauw bilgisiz bir arkadaş bu arada ``yok passat çeliğiymiş yok volvo özeniyormuş`` bir kere emniyet kemerini icat edip patentini alıp her markaya dağıtan volvo, dünyanın en sağlam arabalarını üğreten volvo, ayrıca para olsa herkes passat`a biner, birde opel`e laf atar yok, ``çopel yok mopel`` kendisi sanki dünyanın en iyi arabasını üretiyor, bırak dünyanın en iyi aracını üğretmeyi, araç bile üretmiyor, herkese sallıyor.

Hawkz

80+ Bronze
erluauw bilgisiz bir arkadaş bu arada ``yok passat çeliğiymiş yok volvo özeniyormuş`` bir kere emniyet kemerini icat edip patentini alıp her markaya dağıtan volvo, dünyanın en sağlam arabalarını üğreten volvo, ayrıca para olsa herkes passat`a biner, birde opel`e laf atar yok, ``çopel yok mopel`` kendisi sanki dünyanın en iyi arabasını üretiyor, bırak dünyanın en iyi aracını üğretmeyi, araç bile üretmiyor, herkese sallıyor.
Kanka adam rp yapıyor. Takma o kadar :D Bence komik tabi bence yani

Hem sen alman tankı passata nasıl laf edersin kardeş. Passat demeden önce besmele çek :D

Top Bottom