mental bey
80+ Bronze
Arabayi alacak arkadas, 15 16 yil kullanilmis araclara para harcamamani oneririm.
bunu alacaksa sanayi yakinlarinda ev tutmasi lazim bideMercedes 190 ya da E34 Kasa 520i
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...toru-super-bmw520i-takas-olur-941505262/detay 220.000 km de
30 yillik araba. Vicdanda yok insanlarda. Cok pahali ve bu kadar yil kullanilmis bu araba bu parayi haketmez herhalde.bunu alacaksa sanayi yakinlarinda ev tutmasi lazim bide
siz ciddi misiniz yaYapan yapiyor. Hem 2000 dolara yakin para kaliyor. Ulkeye 2014 model Focusla donebilir. Gerekli islemleri bu parayla halledebilir yani.
Dalga geçiyor.siz ciddi misiniz ya
Yardimci olmak niyetim.siz ciddi misiniz ya
Dostum biliyoruz bizde gitmesini ama kolay olmuyor tr plaka için arabanın tüm vergilerini ödemesi gerek vb sorunları olacak.Yardimci olmak niyetim.
2000 Dolar'a yakin para kaliyor ya. Gerekli zaman ile bu para yetmez mi?Dostum biliyoruz bizde gitmesini ama kolay olmuyor tr plaka için arabanın tüm vergilerini ödemesi gerek vb sorunları olacak.
Yetmez dostum arabanın tüm vergisi diyor aşağıdaki adamda 1 milyonluk araçtan 7 milyonluk vergi aldığı için öyle.2000 Dolar'a yakin para kaliyor ya. Gerekli zaman ile bu para yetmez mi?
TR de 15, 20 hatta 30 yillik arabalar cok ucuk.
Tamam o zaman. Dogru gumruk, KDV falan vardi. Ben kafa farkli yere gitti cidden.Yetmez dostum arabanın tüm vergisi diyor aşağıdaki adamda 1 milyonluk araçtan 7 milyonluk vergi aldığı için öyle.
Alıntıyı görüntüle
bu bütçeye o özellikler zor zaten . bmw önermesi saçma30 yillik araba. Vicdanda yok insanlarda. Cok pahali ve bu kadar yil kullanilmis bu araba bu parayi haketmez herhalde.
Hep sorun cikartir yani.