Neler Yeni

Araba oyunu lazım ---

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Samet
selam bana euro truck sim gibi ama araba versiyonu ve istediğimde drift istediğimde düz yolda akıp şarkı eşliğinde bir oyun lazım bildiğiniz varmı ücretli olup olmaması farketmez crack indireceğim

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Crack demeseydin Assetto Corsa diyecektim. Crack indireceksen en iyi seçenek Forza Horizon 4-5

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem Oney
selam bana euro truck sim gibi ama araba versiyonu ve istediğimde drift istediğimde düz yolda akıp şarkı eşliğinde bir oyun lazım bildiğiniz varmı ücretli olup olmaması farketmez crack indireceğim
assetto corsa bakabilirsin fh4 fh5 bakabilirsin. Assetto corsa daha iyidir mod araba istediğini yapıyosun. Grafik yamasıda patlatırsın olur biter

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
assetto corsa bakabilirsin fh4 fh5 bakabilirsin. Assetto corsa daha iyidir mod araba istediğini yapıyosun. Grafik yamasıda patlatırsın olur biter
asetto corsanın controllerı ve menusune ayar oldum ya forza 4 vardı o olabilir ama daha basit bişiler arıyorum galiba

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Nuri
BeamNg.Drive bakabilirsin üstelik mod seçeneği çok fazla

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Buğra Aykaç
Asetto Corsa tam size göre bir oyun

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Asetto Corsa tam size göre bir oyun
Değil. Assetto Corsa lisanslı alınmadığı sürece pek bir şey ifade etmiyor. Ek olarak arkadaş Forza Horizon'dan bile daha basit bir oyun arıyormuş. Assetto Corsa kesinlikle olmaz.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,093
İsim
Hacı
NFS HEAT.

traviss

80+
asetto corsanın controllerı ve menusune ayar oldum ya forza 4 vardı o olabilir ama daha basit bişiler arıyorum galiba
Forza Horizon 4 girmek için XBOX hesabınıza FH4 bulunmalı diye biliyorum şahsen.Assetto Corsa mod yüklemek biraz zor olabilir ki şahsen ben zorlandım.Bence ne Forza ne de Assetto denemeyin hocam.Bir de hocam CRACK diyorsunuz.Bahsettiğimiz oyunlar Assetto Corsa:30GB FH4:100GB sizce böyle fazla yer kaplayan oyunlar CRACK indirilir mi?

Top Bottom