assetto corsa bakabilirsin fh4 fh5 bakabilirsin. Assetto corsa daha iyidir mod araba istediğini yapıyosun. Grafik yamasıda patlatırsın olur biterselam bana euro truck sim gibi ama araba versiyonu ve istediğimde drift istediğimde düz yolda akıp şarkı eşliğinde bir oyun lazım bildiğiniz varmı ücretli olup olmaması farketmez crack indireceğim
asetto corsanın controllerı ve menusune ayar oldum ya forza 4 vardı o olabilir ama daha basit bişiler arıyorum galibaassetto corsa bakabilirsin fh4 fh5 bakabilirsin. Assetto corsa daha iyidir mod araba istediğini yapıyosun. Grafik yamasıda patlatırsın olur biter
BeamNg.Drive bakabilirsin üstelik mod seçeneği çok fazlaselam bana euro truck sim gibi ama araba versiyonu ve istediğimde drift istediğimde düz yolda akıp şarkı eşliğinde bir oyun lazım bildiğiniz varmı ücretli olup olmaması farketmez crack indireceğim
o oyun bana gore degıl ya ben arabaya bi kaç modifakasyon varsa yoksa yolda ak git gtada boş araba sürmek gibi aaa gta indirim la buldum sağolPacific drive.
o oyunu fazla incelemedim göz atarım teşekkürBeamNg.Drive bakabilirsin üstelik mod seçeneği çok fazla
Değil. Assetto Corsa lisanslı alınmadığı sürece pek bir şey ifade etmiyor. Ek olarak arkadaş Forza Horizon'dan bile daha basit bir oyun arıyormuş. Assetto Corsa kesinlikle olmaz.Asetto Corsa tam size göre bir oyun
Forza Horizon 4 girmek için XBOX hesabınıza FH4 bulunmalı diye biliyorum şahsen.Assetto Corsa mod yüklemek biraz zor olabilir ki şahsen ben zorlandım.Bence ne Forza ne de Assetto denemeyin hocam.Bir de hocam CRACK diyorsunuz.Bahsettiğimiz oyunlar Assetto Corsa:30GB FH4:100GB sizce böyle fazla yer kaplayan oyunlar CRACK indirilir mi?asetto corsanın controllerı ve menusune ayar oldum ya forza 4 vardı o olabilir ama daha basit bişiler arıyorum galiba