Fiyat marka modele göre değişir ve yapacak kişi iyi yapıyorsa sorun kalmazEğer bir arabanın karbüratörü arızalıyla ve değişmesi gerekiyorsa bu kaça patlar ve değişince sorun düzelir mi? Bilgisi olan var mı?
Ben bir mekanik ustası değilim, fakat kişisel görüşlerimi söylüyorum. Aracın yaşadığı soruna göre değişir, belki karbüratör harici bir yerdendir. Örneğin Doblo aracımızda 60 KM/H sonrasında üfleme sesi geliyordu, sırf bu arıza için 2 şehir değiştirdik kimse bulamadı her gittiğimiz kişi turboyu değiştirin dedi. Biz değiştirmedik hatta Fiat servisine bile götürdük turbo arızalı dedi ardından başka bir yere götürdüğümüzde sadece ufak bir hava hortumu yırtıldığını farketmiştik. Kısacası aracın ne tür arıza gösterdiği önemlidir.peki karbüratör değişirse problem çözülür mü?
Ben bir mekanik ustası değilim, fakat kişisel görüşlerimi söylüyorum. Aracın yaşadığı soruna göre değişir, belki karbüratör harici bir yerdendir. Örneğin Doblo aracımızda 60 KM/H sonrasında üfleme sesi geliyordu, sırf bu arıza için 2 şehir değiştirdik kimse bulamadı her gittiğimiz kişi turboyu değiştirin dedi. Biz değiştirmedik hatta Fiat servisine bile götürdük turbo arızalı dedi ardından başka bir yere götürdüğümüzde sadece ufak bir hava hortumu yırtıldığını farketmiştik. Kısacası aracın ne tür arıza gösterdiği önemlidir.
Benzin pompası vb. arızalanmış da olabilir, hortum tıkanıklığı falan falan bir çok ihtimal var.bizde de araç benzinde çalışmıyor tüpte çalışıyor ama ya karbüratör ya da benzin pompasında sorun muhtemelen, bayramdan sonra götüreceğiz de yine de sorayım dedim. Sahibinden de 1000 liraya falan satıldığını gördüm karbüratörün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sorun bugün aniden oldu bu arada belki de sigorta da problem vardır bilemeyiz ama en kötü ihtimali düşünüyorum
Sizin araç enjeksiyonlu karbüratörlü değilbizde de araç benzinde çalışmıyor tüpte çalışıyor ama ya karbüratör ya da benzin pompasında sorun muhtemelen, bayramdan sonra götüreceğiz de yine de sorayım dedim. Sahibinden de 1000 liraya falan satıldığını gördüm karbüratörün
Bu sorun bugün aniden oldu bu arada belki de sigorta da problem vardır bilemeyiz ama en kötü ihtimali düşünüyorum
Hocam belki tuş bozuko zaman sorun muhtemelen benzin pompasından ya da yakıt sisteminde ki bir parçadandır değil mi? Araç benzini hiç almıyor çünkü sadece tüpü görüyor
Hocam belki tuş bozuk
Bilemeyiz bunu . Pompaya röle takıyolar belki gazın takılması zamanında röle yoktu. Hemen pompa demeyin minnacık sigortadan bile çıkabilir
Hocam belki tuş bozuk
Bilemeyiz bunu . Pompaya röle takıyolar belki gazın takılması zamanında röle yoktu. Hemen pompa demeyin minnacık sigortadan bile çıkabilir
Kötü düşünmeyin manasında söylüyorum
Pompa ucuz bir şey değildir ama
Parçacıya sormak lazımşu anda ardahana gidiyoruz hocam baktıracağız bir. Umarım çok sıkıntı çıkarmaz. Aracın eski sahibi hiç ilgilenmemiş ki arabayla
ne kadar olur pompanın fiyatı hocam?