Arabaların motorları hakkinda nasil bilgi sahibi olabilirim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Bu ara bu gibi çok konu açıyorum megane 2 alacam ve iyice araştırıp sağlam bir araba almak istiyorum. Arabalardan hiç anlamam şoför değilim sürücüyüm motorun nasıl çalıştığını neyin ne olduğunu bilmem. Kısacası araba motorundan anlamam. Bunları öğrenip anlamak için neleri okumam lazım nasıl bir araştırma yapmam lazım. Mesela alacağım araçta kronik enjeksiyon arızasini çok duyuyorum ama enjeksiyon nedir ne işe yarar nasıl birsey gram bilgim yok bu gibi şeyleri anlamak için bir arabaya motor ustası gibi bakmak için nasıl bir eğitim alabilirim

hocam mesane 2 kullanan birisi olarak diyorum. benzinli alıyorsanız sağlamına denk gelmezseniz çok cep yakar. biz ailecek 1.5 dizel kullandık. elektronik devreleri çok hassas. kronik olarak airbag ışığı yanıyor onun sağ ön yolcu koltuğunun altındaki soket bağlantısı ile alakalı biz de yandıkça söküyorduk teli düzeltip takıyorduk düzeliyordu. haricinde o arabada bir sorun yaşamadım uzun kilometrelerce kullandık

hocam mesane 2 kullanan birisi olarak diyorum. benzinli alıyorsanız sağlamına denk gelmezseniz çok cep yakar. biz ailecek 1.5 dizel kullandık. elektronik devreleri çok hassas. kronik olarak airbag ışığı yanıyor onun sağ ön yolcu koltuğunun altındaki soket bağlantısı ile alakalı biz de yandıkça söküyorduk teli düzeltip takıyorduk düzeliyordu. haricinde o arabada bir sorun yaşamadım uzun kilometrelerce kullandık
1.5 dci privilege alacam sağını solunu her tarafını iyice öğrenmeye çalışıyorum. En çok enjeksiyon ve seninde dediğin gibi yolcu koltuğunun altındaki devreden kaynaklı airbag ışığı yakmasını duydum.

Geri