Neler Yeni

Arabam bozuldu neden sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
Bütçe
5
Beyler arabam Opel corsa 2005 model 1.2 otomatik 7 aydır sorunsuz bindiğim arabaya bir şeyler oldu önce marş dinamosu bozuldu neyse onu 2 hafta önce yaptırdım şimdi de eve gelirken araba silkelemeye başladı beni manuel arabada vites atmazsın ya öyle neyse geldim eve park ettim sabah tamirciye giderim diye düşündüm sabah kalktım önce ilk resimdeki gibi çalışıp gücü kesti hemen akü ve yağ uyarısı verdi daha sonrada çalıştırmak istediğimde marş almamaya başladı arkadaş öğleden sonra gelecek mecbur halatla çekip götüreceğiz de sizce sorun ne arabadan hiç anlamadığım için sanayi de fazladan ödemeyeyim biraz bilgim olsun

crabman

80+ Bronze
marş dinamosu sıkıntısını biraz araştırdım, başka forumlarda aynı sıkıntıyı yaşayanlar olmuş. sanayide marş kömürünü değiştirmişler düzelmiş. Marş almama problemi termikle alakalı olabilir. Akü ve yağ uyarısında bir fikrim yok.
silkeleme için: baskı balatada sıkıntı var gibi. en son ne zaman değiştiniz balatayı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
marş dinamosu sıkıntısını biraz araştırdım, başka forumlarda aynı sıkıntıyı yaşayanlar olmuş. sanayide marş kömürünü değiştirmişler düzelmiş. Marş almama problemi termikle alakalı olabilir. Akü ve yağ uyarısında bir fikrim yok.
silkeleme için: baskı balatada sıkıntı var gibi. en son ne zaman değiştiniz balatayı?
Sağolun hocam ben hiç baskı balatayı değiştirmedim otokoçtan temmuzda aldım o günden bugüne sadece antifrizi koyarak devam ettim başka bir bakım yaptırmadım

crabman

80+ Bronze
Sağolun hocam ben hiç baskı balatayı değiştirmedim otokoçtan temmuzda aldım o günden bugüne sadece antifrizi koyarak devam ettim başka bir bakım yaptırmadım
aracın bakımlarını yaptırın. hiç bakım yaptırmadıysanız evet baskı balatanın değişmesi lazım. şanzıman yağı falanda değiştirilmeli. aracın bakımlarını asla aksatmayın başınıza dert olur sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aracın bakımlarını yaptırın. hiç bakım yaptırmadıysanız evet baskı balatanın değişmesi lazım. şanzıman yağı falanda değiştirilmeli. aracın bakımlarını asla aksatmayın başınıza dert olur sonra.
Çok teşekkür ederim hocam bakalım usta gidince ne diyecek

Top Bottom