sanayide iyi bi ustaya git söyle baktırırsın hocam kendiniz bakamazsınız diye biliyorum.yakıt fişi ve km direk
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç baktırmadım DPF ye nasıl öğrenebilirim
işyeri ev arası 5km araba full rolantide neredeyse hararet 80 falan anca oluyor çoğunluklaDizel araçlarda genel şöyle bir problem var. Eğer motor geç ısınıyorsa yani işyerin eve yakınsa yarım saatlik bir yol ise (mesafe önemli değil 30 km üstü değilse) bende fluence 1.5 100 beygir evimden işime 10L yakıyorum. Trafiğin yoğun olduğu bölgeden. Kardeşim kısa mesafe 6L yakıyor tarfiksiz yerde. Uzun yolda deneme amaçlı 4.4L yaktık . 5.2L süratli sürüş... Her zamana 10L yakıyorsa sıkıntılı ama tarafikteyken bu değerleri gösteriyorsa normal. Ama ama ama araç küçük araç yine bu kadar yakmaması lazım. Ben 10 kmlik yolu 50-60 dk da gidiyorum bu değerleri görüyorum.
Ben normal görüyorum hocam. Tam ısınacakken, tam tasarruf edecekken sen kontağı kapatıyorsun. Bi pazar günü sıfırla ve yine şehir içi ama geneli dur kalk olmayan bir vakitte deneme yap. Yer yer 40 git yer yer 80 yer yer 110 gidebileceğin bir mesafe olsun. Yarım saat kullan ve değerlerine birde öyle bak.işyeri ev arası 5km araba full rolantide neredeyse hararet 80 falan anca oluyor çoğunlukla
Hava soğuk ve mesafe kısa ise ısınamadığı için fazla yakar ama 10.5 litre gene fazla bence. Bu arabanın olayı az yakması zaten. 7-8 litre yaksın ama 10 üstü yazılım yoksa her türlü fazla.Ben normal görüyorum hocam. Tam ısınacakken, tam tasarruf edecekken sen kontağı kapatıyorsun. Bi pazar günü sıfırla ve yine şehir içi ama geneli dur kalk olmayan bir vakitte deneme yap. Yer yer 40 git yer yer 80 yer yer 110 gidebileceğin bir mesafe olsun. Yarım saat kullan ve değerlerine birde öyle bak.
benim 1.5 tsı 6lt laAraç 2016 model 1.4 Dizel VW polo
Yazılım cart curt yok hiçbir modifikasyonu
Şuan ki piyasaya göre mazot 47₺/litre
100kmde 1960₺ yani 10.5lt yakıyor
Kilometre başına 4.5₺ gibi bir fiyat
SADECE ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİDİR
ANKARA
Dostum Km'de 4.5 yakıyorsa 100km de 450TL yakması gerekmiyor mu? Yoksa bildiğimiz matematik mi değişti.Araç 2016 model 1.4 Dizel VW polo
ANKARA
1.4 tdi mümkün değil 10 litre yakmaz bir sorun var araçtaAraç 2016 model 1.4 Dizel VW polo
ANKARA
çok yakıyorsa bakım zamanı gelmiştir yakıt filtresi vs. değişecekAraç 2016 model 1.4 Dizel VW polo
ANKARA
hesabın yanlış 100km de 1960₺ yük gemileri yakiyorAraç 2016 model 1.4 Dizel VW polo
ANKARA