Neler Yeni

Arabamı şimşek mcqueen'e çevirmek istiyorum.

Usta bu attıkların yatak başlığına dolaba falan yapıştırılanlardan
Bunları bulabildim. Aralarında Rusteeze stickerleri falan da var. Belki işine yarar diye dedim. Ama en iyisi reklamcı gibi yerlere gitmen olur. Google'den istediğin stickleri adamlara gösterirsin senin için yaparlar.

Arkadaşlar şimşek mcqueen'in yanlarındaki ön çamurluklarındaki çok detaylı olmasada bir çoğunu alıp aracıma yapıştırmak istiyor kaççoovv.
Bu stickeri nerden nasıl yaptırabilirim ?
aşşağıya işaretlediğim stickerleri çıkartıp kaççika kaççika kendi arabama bastırmak istiyorum. Hızzz ben hızlıyım. Nerden temin edebilirim bu stickerleri.
Bir yer buldum konuştum arkadaşlar ama m2'si 200 tl dedi metre kare bazında nasıl ölçücem yapıştırmak istediğim aracım kısmını ? :D
N11 ve türevi sitelerde etiket yapan firmalar var ararsanız denk gelirsiniz özel mesaj yolu ile kendilerine ulaşın ihtiyacınıza uygun birşeyler yapabilirler diye düşünüyorum. Veya normal reklam işi yapan firmalarda konuya yardım edebilirler.
En yakın reklamcıya gidip fiyat isteyin. 700ü geçer büyük ihtimalle, altı zor gibi.
Çevrenizdeki reklamcılara sorup fiyat alın. Ama yaptırmadan önce tasarımı da görmek istediğinizi belirtin. Reklamcıların çoğu netten hazır görsel alıp uyguluyor. Kaliteli gözükmesi için ya kendi hazırlaması ya da kaliteli bir görsel bulması gerekli. Bazıları kolaya kaçabiliyor. İşini güzel yapan birine gitmenizde fayda var.

Bir yer buldum konuştum arkadaşlar ama m2'si 200 TL dedi metre kare bazında nasıl ölçücem yapıştırmak istediğim aracım kısmını ? :D
Yapıştırmak istediğin alanı dikdörtgen içine al. Çizimi bir dikdörtgen içinde düşün. Daha sonra bu dikdörtgenin kısa ve uzun taraflarının ölçülerini yaz. Atıyorum dört tarafı 1 metre uzunluğunda olan bir karenin içine sığacak bir çizimse 1 metrekare yapıyor. Ortalama olarak böyle düşünebilirsin. Anlatabildim mi :D

Hızzz hızzzzzz diyip tır tır tırrrr gitmen yokmu :):)

Arkadaşlar şimşek mcqueen'in yanlarındaki ön çamurluklarındaki çok detaylı olmasada bir çoğunu alıp aracıma yapıştırmak istiyor kaççoovv.
Bu stickeri nerden nasıl yaptırabilirim ?
aşşağıya işaretlediğim stickerleri çıkartıp kaççika kaççika kendi arabama bastırmak istiyorum. Hızzz ben hızlıyım. Nerden temin edebilirim bu stickerleri.
tabelacılar yapıyor hocam benim arkadaşım tabelacıda çalışıyor orada polis/ambulans/itfaiye/jandarma arabalarının stickerlerini yapıyorlar sizde yaptırabilirsiniz

Yapıştırmak istediğin alanı dikdörtgen içine al. Çizimi bir dikdörtgen içinde düşün. Daha sonra bu dikdörtgenin kısa ve uzun taraflarının ölçülerini yaz. Atıyorum dört tarafı 1 metre uzunluğunda olan bir karenin içine sığacak bir çizimse 1 metrekare yapıyor. Ortalama olarak böyle düşünebilirsin. Anlatabildim mi :D
Anladım dostum enine ve boyuna ölçüp vericem yapmak istediğim alanı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızzz hızzzzzz diyip tır tır tırrrr gitmen yokmu :):)
yok kanka araba 70 geçmiyor ahhadhahaa

tabelacılar yapıyor hocam benim arkadaşım tabelacıda çalışıyor orada polis/ambulans/itfaiye/jandarma arabalarının stickerlerini yapıyorlar sizde yaptırabilirsiniz
Tabelacılarda klasik siyah beyaz gri stickerler var normal yazı için. Ve polis itfaiye v.b hazır fontlar.

Anladım dostum enine ve boyuna ölçüp vericem yapmak istediğim alanı.

yok kanka araba 70 geçmiyor ahhadhahaa

Tabelacılarda klasik siyah beyaz gri stickerler var normal yazı için. Ve polis itfaiye v.b hazır fontlar.
yok hocam bizim arkadaş tabelacıda grafik tasarımda staj görüyor orada tasarlayıp basıyorlar hazır font değil sadece

Geri