Neler Yeni

Yardım Arabamın Boyası Kalktı

Nezha

80+ Bronze
Dün gece arabayı oto yıkamacıya vermiştim. Almaya gittiğimde rezalet haldeydi. Arabanın dışını doğru düzgün kurulamamışlardı toz yapışmıştı su damlacığı vardı her yerinde. Paspaslar ıslaktı. İçleri temizlememişlerdi toz duruyordu. Araba sanki 50 liralık benzinlik otomatik yıkamasına girmiş gibi görünüyordu. Telefonun flashıyla tek tek göstere göstere sildirdim.

Eve geldikten sonra kaputun üstünde kahverengilik gördüm boya kalkmıştı baş parmak boyutunda. Besbelli basınçlı suda kaldırmışlar boyayı. Elimden kaza çıkmasın diye çakallarla uğraşmak istemedim zaman kötü biliyorsunuz. Arabanın daha önceden boya kalkması yoktu ama çizikleri vardı. Dedim kendim boya sipariş edeyim boyası kalkan yeri kapatırken çizikleri de hallederim.

Youtubedan izlediğim videolar üzerine sprey boyanın etkili olmadığını gördüm. Fırçayla boyayıp çelik rötuş yapıyorlardı. Ama hiçbir videoda marka göstermiyor sadece eğitim gibi nasıl yapılır onu gösteriyor. Aracın Boyasının kodu LC9X. Daha önce rötuş boyası kullanmış olup beğenen varsa bir marka önerebilir mi? Vernik, astar, boya olarak set halinde de olabilir hiç fark etmez.

(Bu arada boya altı astar duruyor, sadece boya kalkmış.)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O boyayı internetten alamayabilirsin.
Git bir oto nalbura boya hazırlat

Nezha

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O boyayı internetten alamayabilirsin.
Git bir oto nalbura boya hazırlat
Boyayı sipariş ettim set olarak hocam. Vernik, astar, boya temizleyici, boya, katılaştırıcı, rötuş boya çeliği ve pedlerle 1 hafta içinde gelecek. Önce çiziklerde deneyeceğim tutarsa kalkan yerde kullanacağım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Boyayı sipariş ettim set olarak hocam. Vernik, astar, boya temizleyici, boya, katılaştırıcı, rötuş boya çeliği ve pedlerle 1 hafta içinde gelecek. Önce çiziklerde deneyeceğim tutarsa kalkan yerde kullanacağım.
NE İNSANLAR VARYA . UMARUM DÜZELİR GEÇMİŞ OLSUN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,580
Üyeler
161,873
Son üye