Neler Yeni

Arabayla sürekli çukura girmek

enesbkds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Bekdaş
Yollardaki çukurlar ve lögar kapaklarından geçerken sürekli arabanın için haldur huldur şekilde sallanıyorum araba megane 4 205 50 17 jant lastik var ama ufak bi çukura da girsem sanki büyük bi çukura girmişim gibi bi tepki veriyor araba elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum ama kaçarken de aynaya bakmam gerekiyor motorlar felan sağımdan solumdab geçerken bi çukur için kimseyi sıkıştırmak istemiyorum aynaya bakana kadar da çukura girmiş oluyorum birde bu çukurlar 4 5 defa girmeyle ön takıma zarar verir mi veya kontrol etmem gereken bölgeler neresidir

davut11

80+
çok derin çukurlarsa zarar verir. bir de hızlı geçip geçmemene de bağlı. mümkün olduğunda derin çukurlardan kaçın. kontrollü geçip sinyal verirsen de kimse bir şey demez. bunlara bu kadar takılmayın.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Murat Aslan
Yollardaki çukurlar ve lögar kapaklarından geçerken sürekli arabanın için haldur huldur şekilde sallanıyorum araba megane 4 205 50 17 jant lastik var ama ufak bi çukura da girsem sanki büyük bi çukura girmişim gibi bi tepki veriyor araba elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum ama kaçarken de aynaya bakmam gerekiyor motorlar felan sağımdan solumdab geçerken bi çukur için kimseyi sıkıştırmak istemiyorum aynaya bakana kadar da çukura girmiş oluyorum birde bu çukurlar 4 5 defa girmeyle ön takıma zarar verir mi veya kontrol etmem gereken bölgeler neresidir
Aracın içine o kadar ses gelmesi ve sarsıntı hissetmen gayet normal.

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Adem Oney
çukurun derinliğine büyüklüğüne bağlı. 3-4 defa girmeyle öyle amanın bi çukur değilse zarar gelmez ama uzun sürelide başına dert açabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,973
Üyeler
172,308
Son üye
drcarbon
Top Bottom