ARAÇ İÇİ ÖN ve ARKA KAMERA ÖNERİSİ

Hocam video paylaşmak gibi bir niyetim yok Antalya trafiği ve şoförleri o kadar kafasızca araba kullanıyor ki cidden dizilere konu olabilecek şeyler yaşıyorsun o tarz durumlarda elimde kanıt olsun derdindeyim. Peki bu cihazın farklı bir çözünürlük seçeneği var mı? Örneğin 2k çözünürlüğe düşürürek 60 FPS alma gibi bir olay var mı yoksa direkt cihaz 4k 30 FPS çekim mi yapıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorun değil örnek atmanıza gerek yok. Bu kamera da bütçeme uygun görünüyor şu anlık. Araç çalışmıyorken kayıt almasına en azından şimdilik ihtiyaç yok. Şirketimin de kendine ait otoparkı var, yaşadığım sitenin de. Sabah 11 akşam 5 arası kapatıyor dedin ya, araba kliması ile arabayı soğuttuğun zaman da mı açılmıyor? Cihazın zaten en aktif çalışması gereken saatler bunlar. Bu saatler aralığında çalıştıramıyorsak -ki ben Antalya'da yaşıyorum aşırı sıcak bir yer- hiç almaya gerek yok böyle cihazları bu paraları verip.
Dostum 30fps sorun degildir emin ol 4k olmasi avantajina cunku plaka okunurlugu goruntu kalitesi daha onemlidir. Kafa takma kullan gitsin, kendimde kazaya karistim ve kamera sayesinde aklandim is goruyor her turlu o yuzden 30 fps 60 fps diye kafani yorma.

Evet hocam haklısın ön kamera çok önemli ama arka kamera da önemli bence ya ne olur ne olmaz trafikte ne yaşanacağı çok belirsiz bir konu. Teşekkür ederim model önerim için, ön kamera modelini listeme aldım :)

Ya hocam bana kalırsa çarşı tarzı yerlerde yaşanmaz. Markantalya tarafları vs. öyle. Şehir hastanesinin olduğu semt güzel konyaaltı tarafının dibi zaten Antalyada yaşadığını hissedebileceğin yerlerden biridir. Antalyada ilçeleri ben de bilemem en son yaşanılabilir gibi değildi fakat güncelde nasıldır uzun zamandır gitmedim bir ilçeye. Güzel şehir bro her yerde olduğu gibi burada da alışma sürecin olur ama sen zaten daha önce gelip görmüş biri olarak o konuda da sorun yaşamazsın.
Aynen öyle seviyorum da oraları zaten dolayısıyla yatırımları oraya yönlendiriyorum. Değerli yorumların için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻

Dostum 30fps sorun degildir emin ol 4k olmasi avantajina cunku plaka okunurlugu goruntu kalitesi daha onemlidir. Kafa takma kullan gitsin, kendimde kazaya karistim ve kamera sayesinde aklandim is goruyor her turlu o yuzden 30 fps 60 fps diye kafani yorma.
Tamamdır hocam o halde aklıma baya yatan ürünlerden birisi oydu çünkü kafamda soru işareti kalsın istemedim. Dönüşlerin ve yardımın için çok teşekkür ederim :)

Aynen öyle seviyorum da oraları zaten dolayısıyla yatırımları oraya yönlendiriyorum. Değerli yorumların için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim hocam. Yine merak ettiğin bir şeyler olursa sorabilirsin foruma girdikçe cevaplarım iyi forumlar :)

Tamamdır hocam o halde aklıma baya yatan ürünlerden birisi oydu çünkü kafamda soru işareti kalsın istemedim. Dönüşlerin ve yardımın için çok teşekkür ederim :)

Rica ederim hocam. Yine merak ettiğin bir şeyler olursa sorabilirsin foruma girdikçe cevaplarım iyi forumlar :)
İyi ki varsın hocam, tamamdır. Teşekkür ederim.

Aklinda soru olursa sorabilirsin.

Geri