yansımayı önleyen filtre hocamCpl filtresi tam olarak nedir hocam acaba
yansımayı önleyen filtre hocamCpl filtresi tam olarak nedir hocam acaba
Uçaklara aşığım hocam ben bütün gün dinlerim de diğer aile üyelerini bilmem.Altıntaş tarafı evler güzel hocam sorun yok orada kalan tanıdıklarım da var. Altıntaş konumu da iyi bir yer. Tek sıkıntısı dibinde havalimanı var sürekli uçak inip kalkıyor o sese çözüm bulabilirsen veya alışırsan gül gibi yaşarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cpl filtresi tam olarak nedir hocam acaba
Kankam emeklerine sağlık. Hepsine bakıyorum teker teker hepsi listemde. Antalyada yaşıyorum maalesef ama halledebilirim diye düşünüyorum. Teşekkür ederim dönüşlerin için
kankam onlarada baktımda bir şey değişmiyor ki? fiyat artıyor sadece onun dışında zaten senin kullanacağın özellikler belliön kamera yerine a510 modeli
arka kamera yerine rc12 modelini öneririm
a510da starvis 2 kamera sensör var hocam.kankam onlarada baktımda bir şey değişmiyor ki? fiyat artıyor sadece onun dışında zaten senin kullanacağın özellikler belli
yani benim netten gördüğüm fiyat 4.5du ayni fiyatta evet alınır hocam, isteyen için olur hocam zaten a500s pro plusdan kamerası çok kötü değil gösteriyor mu gösteriyor net mi net benim için gerisisin çok önemi yok yani ben öyle düşünüyorum en azından uyguna almıstım ben cunku baya ama tabii ki dediğin gibi haklısına510da starvis 2 kamera sensör var hocam.
diğer özellikleri aynı olsun kamerası daha kötü olduktan sonra aynı ürün mü olacak? buradaki en önemli özellik kamera kalitesi değil mi?
ben Carrefoursadan aldım a510u orada 3.5k liraya aldım daha pahalı değil ayrıca. daha kötü ürünü aynı paraya almanın lüzumu yok
Tamamdır hocam çok sağolun dönüşleriniz için listeme ekliyorumön kamera yerine a510 modeli
arka kamera yerine rc12 modelini öneririm
Valla aslında güzel olabilir hocam eğer müsaitseniz tabii kine demek) kameranın aldıgı kayıt kaliteli mi diye merak edersen video atarım kafanda rahat olur
Tamamdır hocam teşekkür ederim cahilliğim affola bunu da ekliyorumyansımayı önleyen filtre hocam
yani benim netten gördüğüm fiyat 4.5du ayni fiyatta evet alınır hocam, isteyen için olur hocam zaten a500s pro plusdan kamerası çok kötü değil gösteriyor mu gösteriyor net mi net benim için gerisisin çok önemi yok yani ben öyle düşünüyorum en azından uyguna almıstım ben cunku baya ama tabii ki dediğin gibi haklısın
Hocam diğer aile üyeleri sanki laf eder gibiUçaklara aşığım hocam ben bütün gün dinlerim de diğer aile üyelerini bilmem.![]()
Evet hocam kamera görüntü kalitesine önem veriyorum ben dea510da starvis 2 kamera sensör var hocam.
diğer özellikleri aynı olsun kamerası daha kötü olduktan sonra aynı ürün mü olacak? buradaki en önemli özellik kamera kalitesi değil mi?
ben Carrefoursadan aldım a510u orada 3.5k liraya aldım daha pahalı değil ayrıca. daha kötü ürünü aynı paraya almanın lüzumu yok
Önerin ne olur bu arada hocam, yıllardır orada yaşayan olarak?Hocam diğer aile üyeleri sanki laf eder gibiAma yani bir sürü insan var orda yaşayan tabii siz de yaşayabilirsiniz bence
Evet hocam kamera görüntü kalitesine önem veriyorum ben de
Evet hocam belirli bir mesafeye girdikten sonra plaka okuması çok önemliyapmayın hocam arada çok büyük fark var. net mi net ama plaka okuyamadıktan sonra kamerayı arabadan sök çöpe at daha iyi
Hocam önerim Antalya TR de yaşanabilecek en güzel 3 şehirden biridir fakat çok fazla dezavantajı da mevcut. Öncelikle herkesin dışarıdan gördüğü gibi bir şehir asla değil, birkaç tane semti dışında neredeyse tüm semtleri sıkıntılı bir şehir. Tabii ki yobaz bir şehir değil fakat yobaz kitle de maalesef her yerde olduğu gibi var. Oldukça pahalı bir şehir. Yemekler pahalı, elektrik faturan (klima) pahalı, ulaşım bence birçok şehre göre pahalı. Araban varsa sıkıntı yok biliyorsun zaten sen de. Sıcağına alışmak zorunda kalacaksın. Bak 10 ekim olmuş hava apaçık güneşli ama rüzgar buz gibi esiyor. Bu tarz özellikleri var. Alıştıktan sonra bence çok seveceksin bu şehri.Önerin ne olur bu arada hocam, yıllardır orada yaşayan olarak?
hocam googleye starvis 2 araç kamerası diye yazarsanız bu sensörü kullanan bir çok kamerayla karşılaştırsınız aralarından en uygunu 70mai a510 modeli. ancak şunu söyleyeyim arka kamera starvis 2 sensöre sahip değil yani geceleyin ön kamera gibi iyi bir performans sergilemez. ben önüme yaya veya kurye atlar sıkıntı yaşarım diye sadece ön kamera aldım. zaten arkadan biri gelip vursa o suçlu olurEvet hocam belirli bir mesafeye girdikten sonra plaka okuması çok önemli
Adana’dan aşinayım hocam. Ben de semt açısından sordum kepez zaten olmaz, bir şehir hastanesinin orayı seviyorum o da şehir ayaklarının altında diye. Diğer yerler de bilmiyorum mark Antalya civarı beni hep korkutur. Yani bilmiyorum açıkçası yaşayan daha iyi bilir.Evet hocam belirli bir mesafeye girdikten sonra plaka okuması çok önemli
Hocam önerim Antalya TR de yaşanabilecek en güzel 3 şehirden biridir fakat çok fazla dezavantajı da mevcut. Öncelikle herkesin dışarıdan gördüğü gibi bir şehir asla değil, birkaç tane semti dışında neredeyse tüm semtleri sıkıntılı bir şehir. Tabii ki yobaz bir şehir değil fakat yobaz kitle de maalesef her yerde olduğu gibi var. Oldukça pahalı bir şehir. Yemekler pahalı, elektrik faturan (klima) pahalı, ulaşım bence birçok şehre göre pahalı. Araban varsa sıkıntı yok biliyorsun zaten sen de. Sıcağına alışmak zorunda kalacaksın. Bak 10 ekim olmuş hava apaçık güneşli ama rüzgar buz gibi esiyor. Bu tarz özellikleri var. Alıştıktan sonra bence çok seveceksin bu şehri.
Evet hocam haklısın ön kamera çok önemli ama arka kamera da önemli bence ya ne olur ne olmaz trafikte ne yaşanacağı çok belirsiz bir konu. Teşekkür ederim model önerim için, ön kamera modelini listeme aldımhocam googleye starvis 2 araç kamerası diye yazarsanız bu sensörü kullanan bir çok kamerayla karşılaştırsınız aralarından en uygunu 70mai a510 modeli. ancak şunu söyleyeyim arka kamera starvis 2 sensöre sahip değil yani geceleyin ön kamera gibi iyi bir performans sergilemez. ben önüme yaya veya kurye atlar sıkıntı yaşarım diye sadece ön kamera aldım. zaten arkadan biri gelip vursa o suçlu olur
Ya hocam bana kalırsa çarşı tarzı yerlerde yaşanmaz. Markantalya tarafları vs. öyle. Şehir hastanesinin olduğu semt güzel konyaaltı tarafının dibi zaten Antalyada yaşadığını hissedebileceğin yerlerden biridir. Antalyada ilçeleri ben de bilemem en son yaşanılabilir gibi değildi fakat güncelde nasıldır uzun zamandır gitmedim bir ilçeye. Güzel şehir bro her yerde olduğu gibi burada da alışma sürecin olur ama sen zaten daha önce gelip görmüş biri olarak o konuda da sorun yaşamazsın.Adana’dan aşinayım hocam. Ben de semt açısından sordum kepez zaten olmaz, bir şehir hastanesinin orayı seviyorum o da şehir ayaklarının altında diye. Diğer yerler de bilmiyorum mark Antalya civarı beni hep korkutur. Yani bilmiyorum açıkçası yaşayan daha iyi bilir.