Öneri Araç içi telefon tutacağı

Reaksiyon skoru
721
arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.

Yeni bi tane aldım 150tlye 1 haftadır sorun çıkmadı iyi güzel kullanıyorum da şimdi bu göğse takılan vantuzlular da yasaklanacak muhabbeti var doğru mu bilmiyorum

Yeni bi tane aldım 150tlye 1 haftadır sorun çıkmadı iyi güzel kullanıyorum da şimdi bu göğse takılan vantuzlular da yasaklanacak muhabbeti var doğru mu bilmiyorum
valla olabilir sizinki öyle mi şu havalandırma ya izgaralikran almak daha mantıklı

Amazonda şuan iyi indirimler var mutlaka vardır orda , spigen ugreen gibi markalara bak derim.

yıllarca hep dandirikten problem çektim telefonu düşürüyor camı tutmuyo vesaire, bu ürün telefonu çok iyi tutuyor cama çok iyi tutunuyor ayrıca kablosuz şarjı var 4-5 aydır kullanıyorum aşırı memnunum

yıllarca hep dandirikten problem çektim telefonu düşürüyor camı tutmuyo vesaire, bu ürün telefonu çok iyi tutuyor cama çok iyi tutunuyor ayrıca kablosuz şarjı var 4-5 aydır kullanıyorum aşırı memnunum
telefonda kablosuz şarj özeliği yokki hocam para vermeye gwrek tok bence buna basit ucuz bişey arıyorum telefonu tutsun ywter

arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.
ben bunu kullanıyorum yaklaşık 1 senedir memnunum ama son gelen yasaklarda buda yasaklılar kategorisine girdi mi bilmiyorum.

Şu zamanda bu tarzda telefon tutucu almak pek mantıklı değil. Bizde de vardı da çıkardık cezaları duyduktan sonra. En iyisi bu klima kısmına takılan şeylerden kullanmak.

Şu zamanda bu tarzda telefon tutucu almak pek mantıklı değil. Bizde de vardı da çıkardık cezaları duyduktan sonra. En iyisi bu klima kısmına takılan şeylerden kullanmak.
klima menfezleri genelde telefonu taşımıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,233
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri