Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 721
arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.
valla olabilir sizinki öyle mi şu havalandırma ya izgaralikran almak daha mantıklıYeni bi tane aldım 150tlye 1 haftadır sorun çıkmadı iyi güzel kullanıyorum da şimdi bu göğse takılan vantuzlular da yasaklanacak muhabbeti var doğru mu bilmiyorum
telefonda kablosuz şarj özeliği yokki hocam para vermeye gwrek tok bence buna basit ucuz bişey arıyorum telefonu tutsun ywteryıllarca hep dandirikten problem çektim telefonu düşürüyor camı tutmuyo vesaire, bu ürün telefonu çok iyi tutuyor cama çok iyi tutunuyor ayrıca kablosuz şarjı var 4-5 aydır kullanıyorum aşırı memnunum![]()
Woyax Kablosuz Şarjlı Vantuzlu Araç Içi Telefon Tutucu 15w -vakumlu Akrobat Araba Telefon Tutacağı - Fiyatı, Yorumları
Kablosuz Şarjlı Vantuzlu Araç Içi Telefon Tutucu 15w -vakumlu Akrobat Araba Telefon Tutacağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.
yıllarca hep dandirikten problem çektim telefonu düşürüyor camı tutmuyo vesaire, bu ürün telefonu çok iyi tutuyor cama çok iyi tutunuyor ayrıca kablosuz şarjı var 4-5 aydır kullanıyorum aşırı memnunum![]()
Woyax Kablosuz Şarjlı Vantuzlu Araç Içi Telefon Tutucu 15w -vakumlu Akrobat Araba Telefon Tutacağı - Fiyatı, Yorumları
Kablosuz Şarjlı Vantuzlu Araç Içi Telefon Tutucu 15w -vakumlu Akrobat Araba Telefon Tutacağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
klima menfezleri genelde telefonu taşımıyorŞu zamanda bu tarzda telefon tutucu almak pek mantıklı değil. Bizde de vardı da çıkardık cezaları duyduktan sonra. En iyisi bu klima kısmına takılan şeylerden kullanmak.