Aracıma yazılan cezaları ödeyemiyorum

batuhan0088

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
Son 1 hafta da aynı yerden 3 defa park cezası yemişim. E-devletten girip baktığımda cezalar çıkıyor. Bankacılık uygulamasından girip ödemeye çalıştığımda 3-5 ay önce yediğim ceza çıkıyor. Sadece onu ödeyebiliyorum. Bunu ödemek için illa vergi dairesine mi gitmem gerekiyor. Onun dışında kendi adıma olmayan bir aracın cezasını da ödeyebiliyor muyum? Bilgilendirir misiniz?

Beyan ile ödeme var.
Beyan ile ödemek istemiyorum. Daha önce beyan ile ödemedim ama sıkıntılı geliyor. E devlette bazı ödediğim cezaları da gösteriyor. Yanlış bir ödeme yapıldığında para ne oluyor geri geliyor mu

Hocam bizim arabaya da gelmişti babamda baktığında gözükmüyordu o PTT den ödüyordu.

Hocam bizim arabaya da gelmişti babamda baktığında gözükmüyordu o PTT den ödüyordu.
PTT den ödemek için plaka yeterli oluyor mu? Tüm borç çıkıyor mu? Kendi adına olmayan bir aracında borcu ödenebiliyor mu?

O kadar bilmiyorum sadece ordan ödediğini biliyorum 🤭 😅

PTT veya vergi dairelerinde muhakkak plakanız olsun. Ayrıca vergi dairesinde bildiğim kadarıyla işlemleri ceza tutanağındaki seri numara ile yapıyorlar.
@batuhan0088 Konu ile ilgili olmamakla beraber korando nasıl araç beğeniyor musunuz benzinlisinden vazgeçtim de. :)

Geri