Yardım Aracımda çekiş düşüklüğü var

partikül filtresi emme manifoltunda da yapabilir aracı düşük devirle mi kullanıyorsunuz sürekli
Hayır hocam yerine göre devirli kullanıyorum. Arada bir bir işle uğraşıyor olursam vb motor hacimli olduğundan vites düşürmeden baskıyla kaldırıyorum onun dışında tamamen devirli

Peki hocam krank mi
anlattığına göre yapılan işlemler çekiş düşüklüğünün ana sebebi krank mili değil gibi dolaylı olabilir. krank milindeki hangi dişliyi volanımı ??? yapılan işlemin ne oldugunu anlayamadım. krank mili aşınma yada yada boşluk durumunda pistonlar yatak sarar yanı motorun kitlenir kalır. eğer krank milinin de problem yoksa ( ölçüm ve balansına bakılması lazım) motor bloguna bağlı rulmanların omru bıtmıstır, o boşluk yapabilir, belirli devirlerde ses yapar. hocam senin iyi bir ustaya ihtiyacın var .

anlattığına göre yapılan işlemler çekiş düşüklüğünün ana sebebi krank mili değil gibi dolaylı olabilir. krank milindeki hangi dişliyi volanımı ??? yapılan işlemin ne oldugunu anlayamadım. krank mili aşınma yada yada boşluk durumunda pistonlar yatak sarar yanı motorun kitlenir kalır. eğer krank milinin de problem yoksa ( ölçüm ve balansına bakılması lazım) motor bloguna bağlı rulmanların omru bıtmıstır, o boşluk yapabilir, belirli devirlerde ses yapar. hocam senin iyi bir ustaya ihtiyacın var .
Hocam 5 tane araba var her biri her gün sanayiye giriyor ne akıl ne bişey bırakmadılar. Yapılan işlemi tam hatırlamıyorum ama krank miliyle ilgili bir parçanın gevşediği söylendi. Yanlış hatırlamıyorsam 4 bin tl kadar da bir para ödedim. Araba çalışırken metal sesi geliyordu tır tır ediyordu. Yüksek devirlerde bu ses kesiliyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,529
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri