Modding Aracımı Nasıl Modifiye Edebilirim?

Sakın arabana yok karlık yok marşpiyel takma sonradan pişman olursun satarken veya taktığın parça kırıldığında. Bindiğin araç aile aracı SUV. Altındaki araç Alfa Romeo veya LEON olsa tamam yaptırda abes durur yakışmaz. Seramik kaplamanı yaptır ışıl ışıl parlasın bin. Başka birşeye gerek yok.

Yan basamak ve şu an üzerinde kaç inç jant var bilmiyorum ama bir tık daha büyüğü olur gibime geldi yani büyültülmüş güzel bir çelik jantta kaslı gösterir aracı.

şaka mısın kardeşim anlamadım kişisel düşüncene saygı duyarımda bu ne demek yazık falan ben hoş bulmuyorum diceksin .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten modofiyenin ne olduğunu bilmedin apacık belli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce yazılım yaptırayım mı araca 136 bg turbosuz bezin/lpg var 60 bin km de.

Yazılım yaptır ama tadında, yazılım yaptırman hem performans arttırır hemde yakıtı düşürür veya sabit tutar.

Yan basamak ve şu an üzerinde kaç inç jant var bilmiyorum ama bir tık daha büyüğü olur gibime geldi yani büyültülmüş güzel bir çelik jantta kaslı gösterir aracı.
7.0J 17 / 225 60R 17 yani 17 inç senin dediğinde aslında doğru tucsonun turbolu ve yüksek seviye paketlerindeki jant olur gibi.

dikiz aynaları kaplamak gibi bi hata yapma. camlara güneşlik lip takabilirsin. bu tarz araçlara yapılan modifiye çok hoş sonuçlar vermeyebilir. bana kalırsa jantlar da değişmemeli. koltuk yastıkları alabilirsin.

Şunları buldum:
Dikişsiz olmuyor başkan berbat duruyor göze en iyisi kırmızı dikişli diktirmek o da 50 60 liraya yaptırılabiliyor döşemecide .

Çünkü geçrek modifiye arabanın sürüşünü daha iyileştirmektir ön cama ''farzet ki" yazmak veyahut varex egzoz takmak modifiye değildir bunlar sadece apaçilik
Zamanında Saxo' m vardı modifiye benden sorulur. 😉😉

Arabaya liptir maşpiyeldir takma araba tadında güzel şimdi mümkünse plakalıkları at kendi plakalarını da boya camlara güneşlik yaptır direksiyona döşemecide kırmızı dikişli kılıf taktır. Yazılım demişsin madem yazılım yaptıracaksın güzel bir açık hava filtresi taktır bu arada motor lambası yanar muhtemelen filtrenin okuyucusunu görmediği için ama yazılımla arabayı zorluyorsun hava alamıyor misali say. Jantlarını elleme bence jantların güzel değiştireceğim dersende 17 inç koy konforunu bozma üstünde bulunan lastikleri de takarsın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,737
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri