Neler Yeni

Modding Aracımı Nasıl Modifiye Edebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Sakın arabana yok karlık yok marşpiyel takma sonradan pişman olursun satarken veya taktığın parça kırıldığında. Bindiğin araç aile aracı SUV. Altındaki araç Alfa Romeo veya LEON olsa tamam yaptırda abes durur yakışmaz. Seramik kaplamanı yaptır ışıl ışıl parlasın bin. Başka birşeye gerek yok.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yan basamak ve şu an üzerinde kaç inç jant var bilmiyorum ama bir tık daha büyüğü olur gibime geldi yani büyültülmüş güzel bir çelik jantta kaslı gösterir aracı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
şaka mısın kardeşim anlamadım kişisel düşüncene saygı duyarımda bu ne demek yazık falan ben hoş bulmuyorum diceksin .

Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten modofiyenin ne olduğunu bilmedin apacık belli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce yazılım yaptırayım mı araca 136 bg turbosuz bezin/lpg var 60 bin km de.

Yazılım yaptır ama tadında, yazılım yaptırman hem performans arttırır hemde yakıtı düşürür veya sabit tutar.

TALHA MURAT

80+ Silver
Yan basamak ve şu an üzerinde kaç inç jant var bilmiyorum ama bir tık daha büyüğü olur gibime geldi yani büyültülmüş güzel bir çelik jantta kaslı gösterir aracı.
7.0J 17 / 225 60R 17 yani 17 inç senin dediğinde aslında doğru tucsonun turbolu ve yüksek seviye paketlerindeki jant olur gibi.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
dikiz aynaları kaplamak gibi bi hata yapma. camlara güneşlik lip takabilirsin. bu tarz araçlara yapılan modifiye çok hoş sonuçlar vermeyebilir. bana kalırsa jantlar da değişmemeli. koltuk yastıkları alabilirsin.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şunları buldum:
Dikişsiz olmuyor başkan berbat duruyor göze en iyisi kırmızı dikişli diktirmek o da 50 60 liraya yaptırılabiliyor döşemecide .

Çünkü geçrek modifiye arabanın sürüşünü daha iyileştirmektir ön cama ''farzet ki" yazmak veyahut varex egzoz takmak modifiye değildir bunlar sadece apaçilik
Zamanında Saxo' m vardı modifiye benden sorulur. 😉😉

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arabaya liptir maşpiyeldir takma araba tadında güzel şimdi mümkünse plakalıkları at kendi plakalarını da boya camlara güneşlik yaptır direksiyona döşemecide kırmızı dikişli kılıf taktır. Yazılım demişsin madem yazılım yaptıracaksın güzel bir açık hava filtresi taktır bu arada motor lambası yanar muhtemelen filtrenin okuyucusunu görmediği için ama yazılımla arabayı zorluyorsun hava alamıyor misali say. Jantlarını elleme bence jantların güzel değiştireceğim dersende 17 inç koy konforunu bozma üstünde bulunan lastikleri de takarsın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,830
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom