Neler Yeni

Modding Aracımı Nasıl Modifiye Edebilirim?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Jeep tarzı bu araçların sade kalmasını öneririm ama çok istekli isen arkaya yana ve öne demir takabilirsin, jant alabilirsin kaslı yapıya uygun, farlarda xeon yok ise led xeon alabilirsin, cam filmi var sanırım onun dışında çok oynamayın bence, birazda krom detaylar eklenebilir.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Güzel bi jant, arkaya, öne, yanlara demir. Tercihim SUV tarzlarını bozmamak.

TALHA MURAT

80+ Silver
Egsoz takabilirsin bu tucsonun full paketinde olan egsoz tarzından 4 lü bir şekilde aşşırı hoş bir hava katıyor arabaya çelik jantta olblr yine tucsonun üst paketlerindeki
Ben onu serviste taktıracaktım bakımlarını yaptırmaya gidince sorduğumda turbolu araçlarda oluyormuşa am turbosuz araçlarda da vardı sonrada egzozcu falan uğraşmadım hepsini bir halledeiym dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modifiye uğruna orjinalliği bozulan arabalar yazık vallahi.
Modofiye dediğimiz şey çok kapsamlı orijinalliğinden daha iyi hoş görüntüsü oluyor zevk meselesi buna sen karışamazsın araba benim vergisini osunu busunu ödeyen benim çirkini güzeli vardır o ayrı ama boş yapacaksan yazma.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben onu serviste taktıracaktım bakımlarını yaptırmaya gidince sorduğumda turbolu araçlarda oluyormuşa am turbosuz araçlarda da vardı sonrada egzozcu falan uğraşmadım hepsini bir halledeiym dedim.

Modofiye dediğimiz şey çok kapsamlı orijinalliğinden daha iyi hoş görüntüsü oluyor zevk meselesi buna sen karışamazsın araba benim vergisini osunu busunu ödeyen benim çirkini güzeli vardır o ayrı ama boş yapacaksan yazma.
boş yapmak ne demek
ne kadar ayıp
bunlar benim kişisel görüşlerim
saygı duyacaksın

git arabanın önüne mavi sis taktır
ondan sonra ye cezayı aklın başına gelsin 😅

TALHA MURAT

80+ Silver
boş yapmak ne demek
ne kadar ayıp
saygı duyacaksın

şaka mısın kardeşim anlamadım kişisel düşüncene saygı duyarımda bu ne demek yazık falan ben hoş bulmuyorum diceksin .
Modifiye uğruna orjinalliği bozulan arabalar yazık vallahi.

boş yapmak ne demek
ne kadar ayıp
saygı duyacaksın

Zaten modofiyenin ne olduğunu bilmedin apacık belli.

Güzel bi jant, arkaya, öne, yanlara demir. Tercihim SUV tarzlarını bozmamak.
Jeep tarzı bu araçların sade kalmasını öneririm ama çok istekli isen arkaya yana ve öne demir takabilirsin, jant alabilirsin kaslı yapıya uygun, farlarda xeon yok ise led xeon alabilirsin, cam filmi var sanırım onun dışında çok oynamayın bence, birazda krom detaylar eklenebilir.
Sizce yazılım yaptırayım mı araca 136 bg turbosuz bezin/lpg var 60 bin km de.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şaka mısın kardeşim anlamadım kişisel düşüncene saygı duyarımda bu ne demek yazık falan ben hoş bulmuyorum diceksin .

Zaten modofiyenin ne olduğunu bilmedin apacık belli.
Modofiye nedir Allah aşkına
Bir defa yazdın hatasız kul olmaz dedim

TALHA MURAT

80+ Silver
Modofiye nedir Allah aşkına
Bir defa yazdın hatasız kul olmaz dedim
Tamam kardeşim seninle uğraşamıcam insanların senin kararına saygılı olması için senin onların düşüncelerine saygılı olman lazım . hadi iyi günler.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

TALHA MURAT

80+ Silver

Teşekkür ederim inceledim önerdiğin şeyler arabaya bi hava katıyor. Peki direksiyona veya iç konsepte bişi yapaiblirmiyim?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim inceledim önerdiğin şeyler arabaya bi hava katıyor. Peki direksiyona veya iç konsepte bişi yapaiblirmiyim?
Şunları buldum:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Jantlar değişebilir

Top Bottom