Neler Yeni

Aracımı sattım BMW den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
Bütçe
300000
Merhaba arkadaşlar, 2017 model g30 bmw 520i aracımı garantisi bittiği için ve fiyatlarının baya yüksek olmasından kasko fiyatlarının uçuk kaçık oluşundan dolayı sattım. Şimdi 2010 model bmw 520 D almayı düşünüyorum. Hatasız boyasız kazasız düşük km bulursam almak isterim tabii ki ancak bu kasalar hakkında pek bilgim yok kronik sıkıntısı varmıdır. Uzun süre satmayı düşünmüyorum. en az 10 yıl binmeyi planlıyorum. Gidipte fransız araçlarına 300-400k vermekte istemiyor Gönlüm. Bütçe olarak pek sıkıntım yok ancak model olarak 2008 ve 2012 model arası premium kronik sıkıntısı olmayan tercihen dizel düşük km en yüksek 100k olabilir. Büyük kazası ve ağır hasar kaydı olmadığı sürece sorun olmaz. Yetkili servis bakımlı bir araç önerir misiniz?.

Belirttiğim bütçe 3 aşağı 5 yukarı olabilir.

@Denizgezen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda favorimde bu var .

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fuat körpe
2010 model 520dizellerde kronik sorun yok gözükmüyor
bizde bmw 3 serisi var 2013 model 320d onlara da bakabilirsin.
bütçene uygun ve güzel bir araç.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam öncelikle g30 satmışsınız hayırlı olsun
Bu araba cidden güzel duruyor kondisyonu da güzel
Kafanızda bu arabaya binme niyeti varsa bence uzun seneler götürür
Meşhur zincir kıranlar bu motorla başlıyor
Km düşük fakat bmw grubunda düşük km bana asla gerçekçi gelmiyor
Tabi 360 37ü civarlarına da f10 kasanın olması kafa karıştırıcı
163 hp normal vites olanı öneriyorlar joistik olanı değil ama emin olun nedeni ni bende bilmiyorum
Uzun bir forum araştırması yazıp tekrardan bakıcam
F10 kasalara da bir bakın derim

2010 model 520dizellerde kronik sorun yok gözükmüyor
bizde bmw 3 serisi var 2013 model 320d onlara da bakabilirsin.
bütçene uygun ve güzel bir araç.
Maalesef hocam o araçların temiz her kavşakta yanlanmamış basık m sport jant ince yanak takılmamışı yok
Varsa fabrikadan çıkmamıştır

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fuat körpe
163 hp normal vites olanı öneriyorlar joistik olanı değil ama emin olun nedeni ni bende bilmiyorum

Maalesef hocam o araçların temiz her kavşakta yanlanmamış basık m sport jant ince yanak takılmamışı yok
bizimki de öyle hocam ama sarıyor

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Şahsen ben almazdım çok güzel görünüyor ama 2005 ten kalma bir yüze 300k vermek aklıma yatmaz şahsen performans arabası istesem farklı BMWlere bakarım yada Mercedes c180 falan. Çok alternatif var o paraya.

Logithx

80+ Bronze
Bu kasalara bu parayı verenler varmı gerçi napacak insanlar 90 bin tl'ye almıştım 2009 modelini hey gidi günler hey..

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen ben almazdım çok güzel görünüyor ama 2005 ten kalma bir yüze 300k vermek aklıma yatmaz şahsen performans arabası istesem farklı BMWlere bakarım yada Mercedes c180 falan. Çok alternatif var o paraya.
amaç performans değil tamamen konfor sıfır pejo 2008 aldık eşime 100km yol yaptım her yerim tutuldu. Çok konforsuz verdiğimiz paraları haketmiyor. Birde en ful GT line sürümünü aldık en dolu paketi. O paralara böyle bir bmw alsam daha iyidi. Eşimin 2ci aracı olduğu için o kadar hissetmedi. Ancak ben tövbe bir daha fransız araçlarına binmem.

2021 model 5008-3008 ve 2008 gt line modeline bindim hiç biri 95 model e200 kadar konforlu değildi mesela. Ben akşam yorgun bir şekilde işten eve giderken o koltuklar beni gevşetmesi rahatlatması lazım. Fransızlara tövbe bir daha binmem. Motorcu bir ustamız var ona sordum yüksel modelli bmw ler şans işi dedi. Garanti istiyorsan sıfır passat al bak keyfine 10 yıl sorun yaşamazsın dedi biraz araştırdım olabilir ama test sürüşü yapıp şöyle en az 10km yol yapmam lazım konforunu test etmem gerekiyor. Şuan aklımda Passat 1.5 TSI R line paketler var bakalım hayırlısı.

Teşekkür ederim değerli yorumun için aslında f10 kasalar 525x drive paketleri hoşuma gidiyor ama fiyatları değecek seviyede değil o fiyatlara çıkmak istemiyorum aslında 1 otomobile 1 ev parası vermek istemiyor gönlüm. Oyüzden olabildiğince düşük fiyata en sorunsuz ve konforlu araca sahip olmak. Hepsi bu Benim için max hız önemli değil önemli olan TORK hani sollamalarda felan işimi görecek seviyede olsun konforlu rahat s320 kullandıysan o histen bahsediyorum :) gaza basınca topuklasın lag düşmesin 200km üstüne çıkmasada olur. Beklentim bu yönde.

@Denizgezen Sence bu araç nasıl :)

Beni anladığını düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Logithx

80+ Bronze
amaç performans değil tamamen konfor sıfır pejo 2008 aldık eşime 100km yol yaptım her yerim tutuldu. Çok konforsuz verdiğimiz paraları haketmiyor. Birde en ful GT line sürümünü aldık en dolu paketi. O paralara böyle bir bmw alsam daha iyidi. Eşimin 2ci aracı olduğu için o kadar hissetmedi. Ancak ben tövbe bir daha fransız araçlarına binmem.

2021 model 5008-3008 ve 2008 gt line modeline bindim hiç biri 95 model e200 kadar konforlu değildi mesela. Ben akşam yorgun bir şekilde işten eve giderken o koltuklar beni gevşetmesi rahatlatması lazım. Fransızlara tövbe bir daha binmem. Motorcu bir ustamız var ona sordum yüksel modelli bmw ler şans işi dedi. Garanti istiyorsan sıfır passat al bak keyfine 10 yıl sorun yaşamazsın dedi biraz araştırdım olabilir ama test sürüşü yapıp şöyle en az 10km yol yapmam lazım konforunu test etmem gerekiyor. Şuan aklımda Passat 1.5 TSI R line paketler var bakalım hayırlısı.

Teşekkür ederim değerli yorumun için aslında f10 kasalar 525x drive paketleri hoşuma gidiyor ama fiyatları değecek seviyede değil o fiyatlara çıkmak istemiyorum aslında 1 otomobile 1 ev parası vermek istemiyor gönlüm. Oyüzden olabildiğince düşük fiyata en sorunsuz ve konforlu araca sahip olmak. Hepsi bu Benim için max hız önemli değil önemli olan TORK hani sollamalarda felan işimi görecek seviyede olsun konforlu rahat s320 kullandıysan o histen bahsediyorum :) gaza basınca topuklasın lag düşmesin 200km üstüne çıkmasada olur. Beklentim bu yönde.

@Denizgezen Sence bu araç nasıl :)

O aracı alırda süper konforlu bir araç bir parçası bozulduğu zaman ben naptım der ocak yakar o araba.. 😀

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İyi gidiyor onlarda konfor vs. Çok iyi
E tabi öyle bir arabaya 400 500 vermek koyar bence

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
O aracı alırda süper konforlu bir araç bir parçası bozulduğu zaman ben naptım der ocak yakar o araba.. 😀
2017 model aracıma sadece kadran değişimi için 30-40k para ödeyen biriyim emin ol o aracın konforunu alınca hiç bir problem beni üzemez :) Kafasıyla düşündüm zaten :)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
:)

Bence alınır alınmaz demiyorum
Yılların verdiği yorgunluk var hocam üstlerinde
Zamanla kesin masraf çıkaracaktır ve s kasa sonuçta illa ki parça fiyatları da lükslüğüyle eşit olur yani iyi masrafta çıkarabilir çıkarmayabilir de
Bilemeyiz bunu . Bence daha yeni modelli garanti bir alman bakmak daha mantıklı olur

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
Zamanla kesin masraf çıkaracaktır ve s kasa sonuçta illa ki parça fiyatları da lükslüğüyle eşit olur yani iyi masrafta çıkarabilir çıkarmayabilir de
Bilemeyiz bunu . Bence daha yeni modelli garanti bir alman bakmak daha mantıklı olur
2020-2021 passat 1.5 tsi R line için ne diyorsun ? bilgin varmı

Şöyle düşün 284 e bunu aldık ileride masraf çıkardı kafama takılan herşeyi sıfırladım ve 100k para harcadık desek 384 k ya sorunsuz sıkıntısız böyle bir araç kullanmakmı mantıklı yoksa diğer araçlara bakmakmı ?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
2020-2021 passat 1.5 tsi R line için ne diyorsun ? bilgin varmı

Şöyle düşün 284 e bunu aldık ileride masraf çıkardı kafama takılan herşeyi sıfırladım ve 100k para harcadık desek 384 k ya sorunsuz sıkıntısız böyle bir araç kullanmakmı mantıklı yoksa diğer araçlara bakmakmı ?
O paralara zor ama hocam yeni yenidir sadece parça fiyatı olarak değil eski araçları yürütmek zaten ayrı bir zor ama Passat yine iyidir ama boşu 420 falan değil mi ya ?

Top Bottom