Neler Yeni

Arada Kaldigim Iki Sistem ve Ozellestirmeleri Icin Yardim

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER
Dedigim gibi FPS agirlikli oldugu icin 2K ihtiyaci duymayacagimi dusunuyorum. Cogu oyunun grafiklerini lowa cekecegimden ekran kartindansa islemci gucune hep onem verdim. Bu sistem hakkinda fikriniz nedir peki? Ayrica forumda DH2 den bahsediliyor. Her turlu 1-2 gun bekleyip o sistemi de gormeyi dusunuyorum.

Alıntıyı görüntüle
ddre 5 geçmeceksen i7 alma kanka bence yani o kadar yüksek işlemci almana gerek yok verimi azaltır ki 4060ti i5 13400f le tam performans veriyor fiyat biraz daha uygun olabilrmiş ama normal şahsen bu sistem alma bana kalırsa

ryuk07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray
ddre 5 geçmeceksen i7 alma kanka bence yani o kadar yüksek işlemci almana gerek yok verimi azaltır ki 4060ti i5 13400f le tam performans veriyor fiyat biraz daha uygun olabilrmiş ama normal şahsen bu sistem alma bana kalırsa
Islemciyi 13400F biraktigim kosulda anakart yukseltmesini her turlu yapmali miyim sizce 5333mhz(OC) oldugu icin yoksa o da gereksiz mi kalir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Islemciyi 13400F biraktigim kosulda anakart yukseltmesini her turlu yapmali miyim sizce 5333mhz(OC) oldugu icin yoksa o da gereksiz mi kalir?
Veya sizin onerdiginiz model bu sekliyle yeterli olur mu fps oyunu oynamak adina?

1694603945559.png

Son düzenleme:

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER

Veya sizin onerdiginiz model bu sekliyle yeterli olur mu fps oyunu oynamak adina?

Alıntıyı görüntüle
https://www.itopya.com/dh-eagle_h23947
illaki 4060ti olacaksa eğer bu sistemi al kanka
anakartı asus B760M-K yapabilirsin ama bence gerekli değil
Ram corsair 2*16 var onu seçersin
Kasa için thermaltake 750w olanlardan birini seç ileriyi yatırım olur sıvı soğutma koymak sana kalmış
M2 ssd için MLD 1tb var fakat turbo olanı al çok daha verimli olur
Anakartı yükseltmezsen eğer sistem 28k yaklaşık anakartı yükseltirsen bir de 30k oluyor
ama dediğim gibi bence 4070 li olan daha mantıklı olur

ryuk07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray
https://www.itopya.com/dh-eagle_h23947
illaki 4060ti olacaksa eğer bu sistemi al kanka
anakartı asus B760M-K yapabilirsin ama bence gerekli değil
Ram corsair 2*16 var onu seçersin
Kasa için thermaltake 750w olanlardan birini seç ileriyi yatırım olur sıvı soğutma koymak sana kalmış
M2 ssd için MLD 1tb var fakat turbo olanı al çok daha verimli olur
Anakartı yükseltmezsen eğer sistem 28k yaklaşık anakartı yükseltirsen bir de 30k oluyor
ama dediğim gibi bence 4070 li olan daha mantıklı olur

Dediginiz gibi bu sekliyle icime daha sinecek sanirim. Turbo dediginiz model sanirim bu oluyor. Cok tesekkur ederim hocam simdiden.

1694605130035.png

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER

Dediginiz gibi bu sekliyle icime daha sinecek sanirim. Turbo dediginiz model sanirim bu oluyor. Cok tesekkur ederim hocam simdiden.

Alıntıyı görüntüle
evet gayet güzel şimdiden hayırlı olsun

Top Bottom