Neler Yeni

Arada sırada oynadığım oyunlar için depolama önerisi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Arada sırada oynadığım için sata ssd almayı düşünmüyorum. HDD almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

man a man

80+ Bronze
Yükleyeceğin oyunların boyutları düşükse HDD işini görür fakat büyük boyutlu oyunlarsa SSD daha mantıklı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arada sırada oynadığım için sata ssd almayı düşünmüyorum. HDD almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ne oynayacagina bagli daha dusuk boyutlu bir sata ssd daha mantikli olur bence. Bende 500 GB HDD var forza falan oynarim diye duruyor. Oyunun gec acilmasi sorun degilde cok drop giriyor acik dunya oyunlarinda map yuklenmedigi icin drop giriyor.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne oynayacagina bagli daha dusuk boyutlu bir sata ssd daha mantikli olur bence. Bende 500 GB HDD var forza falan oynarim diye duruyor. Oyunun gec acilmasi sorun degilde cok drop giriyor acik dunya oyunlarinda map yuklenmedigi icin drop giriyor.
ben de forza ve ready or not için alacaktım o zaman sata daha mantıklı olur sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükleyeceğin oyunların boyutları düşükse HDD işini görür fakat büyük boyutlu oyunlarsa SSD daha mantıklı
Düşük değil 80-100 civarı o zaman ssd daha mantıklı olur.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
ben de forza ve ready or not için alacaktım o zaman sata daha mantıklı olur sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşük değil 80-100 civarı o zaman ssd daha mantıklı olur.
Hocam daha iyi olur kesinlikle. Ara sira giriyorsaniz size kalmista baya can sıkıcı bır durum drop yemek. Bence butcenize gore bir SATA SSD almak daha mantikli olur. En kotu oynamadiginizi siler baska yuklersiniz.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Hocam daha iyi olur kesinlikle. Ara sira giriyorsaniz size kalmista baya can sıkıcı bır durum drop yemek. Bence butcenize gore bir SATA SSD almak daha mantikli olur. En kotu oynamadiginizi siler baska yuklersiniz.
bundan almayı planlıyorum bütçeme uygun ve en mantıklı bu var

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
bundan almayı planlıyorum bütçeme uygun ve en mantıklı bu var
Hocam yanlis hatirlamiyorsam buna kronik sorunlu diyorlardi ama bilen birine sormak gerek. https://www.n11.com/urun/gigabyte-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel biraz artarsa butceniz bunu tercih edebilirsiniz. Ara sira N11 de kuponlar da oluyor.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru