Ne oynayacagina bagli daha dusuk boyutlu bir sata ssd daha mantikli olur bence. Bende 500 GB HDD var forza falan oynarim diye duruyor. Oyunun gec acilmasi sorun degilde cok drop giriyor acik dunya oyunlarinda map yuklenmedigi icin drop giriyor.Arada sırada oynadığım için sata ssd almayı düşünmüyorum. HDD almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
ben de forza ve ready or not için alacaktım o zaman sata daha mantıklı olur sanırımNe oynayacagina bagli daha dusuk boyutlu bir sata ssd daha mantikli olur bence. Bende 500 GB HDD var forza falan oynarim diye duruyor. Oyunun gec acilmasi sorun degilde cok drop giriyor acik dunya oyunlarinda map yuklenmedigi icin drop giriyor.
Düşük değil 80-100 civarı o zaman ssd daha mantıklı olur.Yükleyeceğin oyunların boyutları düşükse HDD işini görür fakat büyük boyutlu oyunlarsa SSD daha mantıklı
Hocam daha iyi olur kesinlikle. Ara sira giriyorsaniz size kalmista baya can sıkıcı bır durum drop yemek. Bence butcenize gore bir SATA SSD almak daha mantikli olur. En kotu oynamadiginizi siler baska yuklersiniz.ben de forza ve ready or not için alacaktım o zaman sata daha mantıklı olur sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşük değil 80-100 civarı o zaman ssd daha mantıklı olur.
Hocam daha iyi olur kesinlikle. Ara sira giriyorsaniz size kalmista baya can sıkıcı bır durum drop yemek. Bence butcenize gore bir SATA SSD almak daha mantikli olur. En kotu oynamadiginizi siler baska yuklersiniz.
Hocam yanlis hatirlamiyorsam buna kronik sorunlu diyorlardi ama bilen birine sormak gerek. https://www.n11.com/urun/gigabyte-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel biraz artarsa butceniz bunu tercih edebilirsiniz. Ara sira N11 de kuponlar da oluyor.bundan almayı planlıyorum bütçeme uygun ve en mantıklı bu varSanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 807,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu nasıldırHocam yanlis hatirlamiyorsam buna kronik sorunlu diyorlardi ama bilen birine sormak gerek. https://www.n11.com/urun/gigabyte-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel biraz artarsa butceniz bunu tercih edebilirsiniz. Ara sira N11 de kuponlar da oluyor.
Bilgim yok hocam TPde biri kronik demis ama ne kadar dogrudur bilmiyorum.