Neler Yeni

Aradığım Özelliklere Göre Bir Klavye

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
380 tl ama gerçi diğeri de 370 di. Saber RGB de 320 TL https://www.adeksstore.com/urun/gamepower-saber-rgb-red-switch-mekanik-klavye-tr. Aradaki 60 TL farka değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rainbow Değil RGB Olması
(Olursa Fena Olmaz, Olmazsa Çokta Sorun Değil Hiç Kullanmadım ama Kullanan Bir Daha Vazgeçemiyor diye duydum) bu nedir peki
Sağına yazdım. Bilek desteği orada kast ettiğim şey.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
380 TL ama gerçi diğeri de 370 di. Saber RGB de 320 TL https://www.adeksstore.com/urun/gamepower-saber-RGB-red-switch-mekanik-klavye-tr. Aradaki 60 TL farka değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağına yazdım. Bilek desteği orada kast ettiğim şey.
60 tl ye bilek desteği alıyorsun ve mıknatıslı olması çok güzel bir artı.
Bir diğer arısı ise ses tekerlerleğinin bulunması.
Bu fiyata özellikleri şahsen mükemmel.
Rampage sevmem sevdiğim 2 ürünü var hyrda r6 rgb , Drop plus

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
saber RGB almanı tavsiye ederim aynı klavye bende var 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok
Bir klavyeye 320 tl verip bilek desteğinin olmaması...
Sadece estetik görüntüsü güzel.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Bir klavyeye 320 TL verip bilek desteğinin olmaması...
Sadece estetik görüntüsü güzel.
bilek desteği kadar gereksiz bir şey görmedim hayatımda oyun oynarken klavye dibimde olduğu için bilek desteğini içime mi sokmalıyım :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
bilek desteği kadar gereksiz bir şey görmedim hayatımda oyun oynarken klavye dibimde olduğu için bilek desteğini içime mi sokmalıyım :D
Daha rahat ediyor insan bileği ağrımıyor.
Bilek desteksiz klavyede 2 3 saat oyun oynayayım bileğim ağrıyor.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......

Nikmikyok

80+
Yaklaşık 1 hafta evvel https://urun.n11.com/klavye/rampage...-LED-gaming-pro-red-switch-aluminy-P328644536 buradaki klavyeyi aldım özelikle şu ses açma kapama tuşunu beğendiğim için aldığımı belirteyim, istediğin özelliklerin tamamı var denebilir bilek desteği haricinde o ne yazık ki plastik. Yazılım + Red Switch + mıknatıslı bilek desteği. Aslında Gamepower Ogre RGB Red Switch klavye almak istedim ama ülkede stokta yok ne yazık ki rainbowu var onunda yazılım desteği yok. Onun alternatifi ve en uygun fiyatlısı olarak bunu buldum.
Klavyenin hoşuma gitmeyen yanları; yazılımı pek kulanışlı değil bence daha işlevsel olabilirdi ve rgb animasyonları az gibi geldi ama benim için kullanışlı olması daha önemli. Sonuç olarak bence alınabilir ve memnunum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yaklaşık 1hafta evvel https://urun.n11.com/klavye/rampage...-LED-gaming-pro-red-switch-aluminy-P328644536 burdaki klavyeyi aldım özelikle şu ses açma kapama tuşunu beğendiğim için aldığımı belirteyim, istediğin özelliklerin tamamı var denebilir bilek desteği haricinde o ne yazık ki plastik. Yazılım + Red Switch + mıknatıslı bilek desteği. Aslında Gamepower Ogre RGB Red Switch klavye almak istedim ama ülkede stokta yok ne yazık ki rainbowu var onunda yazılım desteği yok. Onun alternatifi ve en uygun fiyatlısı olarak bunu buldum.
Klavyenin hoşuma gitmeyen yanları; yazılımı pek kulanışlı değil bence daha işlevsel olabilirdi ve RGB animasyonları az gibi geldi ama benim için kullanışlı olması daha önemli. Sonuç olarak bence alınabilir ve memnunum.
Bilek desteği plastikmi:oops:
Hiç öyle durmuyor peki hafifmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,317
Üyeler
162,670
Son üye
pinow
Top Bottom